Connect with us

Sport

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Există o stare care s-a creat de mai mult timp şi nu e propice pentru performanţă”

Published

on

leo grozavu1

FC Botoşani va întâlni luni după amiază, în deplasare, formaţia ASA Tg. Mureş, una din echipele care sunt aproape retrogradate în eşalonul secund. Nici echipa lui Leo Grozavu nu trece printr-o perioadă foarte bună. Vine după cinci meciuri fără victorie dar antrenorul botoşănean speră să se obţină toate cele trei puncte în Ardeal.

“E un joc de campionat, ca toate celelalte. Ne dorim să spargem gheaţa pentru că avem cinci meciuri în care nu am cunoscut victoria. Venim după patru rezultate consecutive de egalitate. E momentul să şi câştigăm. Nu e important ce spunem, important e ce facem. Mai sunt încă cinci etape şi vreau să facem cât mai multe puncte”, a spus Leo Grozavu.

Mulţi accidentaţi

Pentru meciul cu ASA Tg. Mureş, Grozavu are mai multe probleme de lot. Numai puţin de cinci jucători sunt încă accidentaţi şi sunt şanse mici ca ei să joace din primul minut.

“Avem suficient de multe probleme, mulţi jucători accidentaţi. Suspendaţi nu avem. Suntem la limită cu cartonaşele la vreo câţiva. Sunt accidentări care îi scoate din circuit. Unii sunt scoşi de mai mult timp, încă nu au revenit. Alţii mai recent. Toate aceste pauze în procesul de pregătire dăunează. E foarte greu după ce nu te antrenezi o săptămână, două. Elek, Cucu, Tîrnovan, Moruţan, Unguruşan. În momentul de faţă nu sunt sută la sută apţi. Asta e marea mea nemulţumire. Multe probleme de lot şi de stare. Recunosc că există o stare care pe mine mă nemulţumeşte. Sunt mai multe lucruri care nu funcţionează cum ar trebui”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Una din probleme o reprezintă restanţele salariale care au ajuns la circa trei luni. Leo Grozavu a evitat să vorbească despre aceste probleme, spunând că până la urmă acestea se vor rezolva.

“Nu vreau să vorbesc de restanţe pentru că nu e treaba mea. Nu e treaba mea să vorbesc despre restanţele financiare. Eu vorbesc despre echipă, despre modul cum ne pregătim. Este partea clubului care cred eu că până la urmă se va rezolva. Nu este uşor să te motivezi atâta timp cât sunt şi aceste probleme. Noi trebuie să ne facem meseria. La un moment dat va veni şi răsplata. Există o stare care s-a creat de mai mult timp şi nu e propice pentru performanţă”, a mai precizat Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad