Connect with us

Administratie

Preţurile spaţiilor comerciale au crescut cu 30-40%. “Constatăm un aflux de investitori în zonă”

Published

on

pietonal saveni

În unele zone din judeţul Botoşani, preţurile terenurilor şi spaţiilor comerciale au crescut semnificativ în ultimele luni. Potrivit autorităţilor locale, s-au înregistrat creşteri chiar cu 30-40% la preţurile spaţiilor comerciale.

Un astfel de exemplu este oraşul Săveni. Cum numărul spaţiilor comerciale este redus iar cererea este destul de mare, preţurile au crescut semnificativ. Primarul Relu Tîrzioru susţine că în ultima perioadă au apărut mulţi agenţi economici interesaţi să deschidă magazine sau chiar mici ateliere de producţie.

“Odată cu modernizarea infrastructurii, cu aducţiunea de apă de la Prut şi datorită faptului că oraşul Săveni se află în centrul judeţului, constatăm un aflux de investitori în zonă. Este o cerinţă de spaţii comerciale. Avem investitori interesaţi inclusiv de afaceri de producţie şi comerţ. Preţurile spaţiilor comerciale au crescut cu 30-40%, în funcţie de zonă, de vad. Sunt multe firme şi din afara judeţul interesate să investească în oraşul Săveni”, ne-a spus Relu Tîrzioru care a mai precizat că şi-au dori să vină cât mai mulţi agenţi economici interesaţi să investească în producţie.

“Suntem interesaţi de cei care vor să investească în producţie. Am prins în planul urbanistic general o suprafaţă generoasă care poate fi chiar o platformă industrială. Vrem să asigurăm condiţii investitorilor”, a adăugat primarul oraşului Săveni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad