Connect with us

Sport

Leo Grozavu ar putea ajunge la Dinamo în această vară: “Vom vedea dacă mi se va oferi această șansă”

Published

on

leo grozavu1

Leo Grozavu îşi va încheia la începutul lunii iunie contractul cu FC Botoşani şi ar putea ajunge la Dinamo Bucureşti, echipă pentru care a jucat în perioada 1992-1998. El are 105 meciuri jucate şi cinci goluri marcate pentru formaţia bucureşteană.

Conducerea clubului Dinamo încă nu a ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra, în privinţa prelungirii contractului pentru următorul sezon de Liga I. Fostul internaţional pare tentat să revină în Spania iar dacă nu va accepta prelungirea contractului, conducătorii dinamovişti vor trebui să găsească un antrenor. Una dintre variante este Leo Grozavu care pentru mai puţin de o lună îşi încheie contractul cu FC Botoşani.

“Îmi doresc în orice moment să antrenez la Dinamo, dar vom vedea dacă mi se va oferi această șansă. Dacă n-ai idealuri înalte, nu poți progresa. Cine nu și-ar dori să lucreze la un club mare din România?

Doar la Steaua mi-ar fi greu să stau vreodată pe bancă, deși eul meu de profesionist n-ar trebui să țină cont de detaliul acesta, că m-am consacrat ca fotbalist în Ștefan cel Mare. Sunt un tip foarte pretențios, mi-aș dori să trag la titlu și cu Botoșaniul, dar, din păcate, nu se poate. Voi termina al patrulea sezon de Liga 1 ca antrenor, iar experiența acumulată mi-ar permite să antrenez orice formație din România la ora actuală”, a declarat Leo Grozavu pentru Gazeta Sporturilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad