Connect with us

Sport

Leo Grozavu: “O să treacă vreo doi-trei ani şi o să plângem după divizia A la Botoşani. Asta o să se întâmple”

Published

on

leo grozavu1

De la promovarea în prima ligă, FC Botoşani a fost un club cu buget mic dar stabil, care a obţinut an de an licenţa, inclusiv cea UEFA şi care şi-a achitat obligaţiile faţă de jucători şi bugetul statului. Între timp, problemele au apărut şi la FC Botoşani unde există o stare de incertitudine şi nu se ştie ce se va întâmpla din sezonul următor.

Leo Grozavu îşi va încheia contractual cu FC Botoşani la sfârşitul sezonului. De asemenea, mai sunt câţiva jucători la final de contract şi care ar putea pleca la cluburi care oferă salarii mai mari. În locul lor, vor veni doar jucători liberi de contract deoarece FC Botoşani nu are buget pentru transferuri.

“Mai sunt cinci etape de desfăşurat, aşteptăm să le terminăm şi vom vedea ce se va întâmpla. Sunt mulţi jucători la final de contract, antrenori la final de contract. Avem încă cinci etape, trebuie să facem cât se poate de bine treaba, să ne clasăm cât mai bine posibil. Toată lumea este pretenţioasă. Şi eu sunt foarte pretenţios. Mi-aş dori la anul să mă bat cu FC Botoşani la cupele europene. Trebuie să poţi, nu trebuie doar să vrei. Când nu ai cum să te baţi cu echipele din play-off, e foarte greu să-ţi propui mai mult. O să treacă vreo doi-trei ani şi o să plângem după divizia A la Botoşani. Nu vreau să fiu prea dur dar asta o să se întâmple”, a spus Leo Grozavu care a mai afirmat:

“E dificil şi pentru mine să mă gândesc la sezonul următor. Nu ştiu pe ce ne bazăm, nici ca buget. Noi încă nu am reuşit să achităm tot ce e de achitat pentru anul în curs. Trebuie să vină jucători noi… Vom vedea ce se va întâmpla. Noi trebuie să ne facem cât mai bine treaba după care conducerea trebuie să aibă strategia pregătită. Nu e haos. Aşa e peste tot în România. Vă dau doar două echipe din play-off care nu ştiu ce fac la anul. Asta este. Ce merge la noi ca lumea? E vreun domeniu care funcţionează teribil de bine ca să spunem că fotbalul nu funcţionează”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad