Connect with us

Sport

FC Botoşani – Gaz Metan 0-0. L. Grozavu: “Aş vrea un atacant care să-mi garanteze măcar zece goluri pe campionat”

Published

on

leo grozavu

Atacanţii FC Botoşani traversează o criză de formă în această a doua parte a campionatului. Cu excepţia lui Golofca, toţi ceilalţi au avut evoluţii slabe iar din acest motiv rezultatele echipei FC Botoşani au fost cu mult sub aşteptări.

Partida cu Gaz Metan Mediaş a fost o nouă ocazie pentru Kuku sau Elek să marcheze şi să demonstreze că merită să rămână în continuare la Botoşani. Nu au făcut-o şi nici jocul lor nu a fost unul extraordinar. La finalul partidei, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, s-a arătat dezamăgit de faptul că atacanţii săi nu reuşesc să marcheze.

“Dezamăgit. Cred că meritam să câştigăm. Am făcut o primă repriză bună, am dominat adversarul. De fapt, toată partida am dominat dar în a doua repriză nu am mai avut atâta linişte, claritate, în ultimii 25 de metri. Calitatea e dată de jucătorul valoros. A fost şi căldura asta sufocantă. Nu am ce să reproşez băieţilor, atitudine, efort. Chiar nu am ce să le reproşez. Mai departe… nu suntem mulţumiţi dar nici nu avem ce să facem. Ţinând cont de situaţia din momentul de faţă”, a spus Leo Grozavu.

“E foarte dificil atunci când nu marchezi gol. Atacantul este responsabilul cu golul. E foarte dificil să câştigi. Marcăm foarte puţine goluri cu atacanţii centrali şi e mai greu să câştigi. Llullaku a marcat 16 goluri în turul de campionat iar Gaz Metan s-a clasat în partea superioară. La noi, marchează puţin atacanţii şi din acest motiv e foarte greu. Aş vrea un atacant care să-mi garanteze măcar zece goluri pe campionat şi sunt convins că FC Botoşani poate spera la mai mult. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar când o să transferăm şi noi jucători valoroşi, atunci vom produce fotbal mai de calitate”, a mai spus tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad