Connect with us

Sport

Antrenorii din play-out se revoltă. “Se ştiu echipele care vor juca în play-off la anul”

Published

on

fc bt - gaz metan (16)

Antrenorii echipelor din play-out sunt nemulţumiţi de modul în care Liga Profesionistă de Fotbal tratează echipele din primul eşalon. Aceştia spun că echipele din play-off sunt avatajate şi că vor avea un avantaj în următoare ediţie de campionat.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, susţine că echipele care în acest sezon joacă în play-off vor avea vacanţă suficientă şi vor avea posibilitatea să-şi pregătească următoarea ediţie de campionat. În schimb, cele din play-out, vor avea maxim o săptămână de vacanţă şi vor trebui să revină la pregătire.

“Există o inechitate între cei care joacă în play-out şi cei care joacă în play-off. Sunt patru săptămâni în plus între play-off şi play-out. Jucătorii nu apucă să se refuleze, să se încarce pentru un nou campionat. Noi îi punem să joace non-stop. Când sunt 40 de grade jucăm, când sunt -20 de grade jucăm. În vară, unii vin încărcaţi din toate punctele de vedere, echipe cu alte bugete iar unii se chinuie. La anul se ştiu echipele care vor juca în play-off. Se ştie dinainte de a începe campionatul”, a declarat Leo Grozavu.

Nemulţumit este şi Cristi Pustai, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş. El consideră că la reunirea loturilor, antrenorii nu vor avea pe cine pregăti deoarece cluburile nu vor avea timp să facă transferurile.

“E obositor, vii după un sezon regulat, te întinzi până pe 4 iunie. Campionatul începe la începutul lui iulie. Ai cinci zile de vacanţă. Majoritatea echipelor au probleme cu jucătorii, sunt la final de contract. Nu le poţi da vacanţă, nu ai negociat. Ai o săptămână de vacanţă iar când îi chemi, nu ştii câţi ai la antrenament, nu ştii cu câţi pleci în cantonament. E o diferenţă mare între play-out şi play-off”, a declarat Cristi Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad