Connect with us

Administratie

Flutur a scăpat de un dosar DNA dar va fi judecat în altul: “Nu am obţinut un folos personal”

Published

on

catalin flutur

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a scăpat de unul din dosare în care era cercetat de către DNA Suceava. În schimb, într-un alt dosar a fost trimis în judecată de către procurori, procesul urmând a fi la Tribunalul Botoşani.

În cursul zilei de ieri, Direcţia Naţională Anticorupţie a emis un comunicat cu privire la trimiterea în judecată a primarului municipiului Botoşani şi a altor persoane cu funcţii de decizie în primărie. Cătălin Flutur nu a dorit să vorbească prea mult despre acest dosar. De altfel, el nu a dat niciun fel de declaraţii în faţa procurorilor, spunând că toate probele le va prezenta în instanţă.

“Comentariul meu este fix ăla pe care l-am dat la conferinţa de presă din luna martie. Cred că este o stare de normalitate. Ajungem la partea de judecată ca să vedem cine are şi cine nu are dreptate. Atâta tot. Nu am pregătirea suficientă şi nu ştiu cât trebuie să povestim acum. Nu am obţinut un folos personal. Noi ne facem treaba în continuare la primărie”, a declarat primarul Cătălin Flutur care a adăugat că secretarul Ioan Apostu şi Cezar Puiu, şeful Serviciului Patrimoniu, vor fi suspendaţi din funcţii.

În acelaşi timp, edilul municipiului a precizat că pe data de 12 aprilie a fost anunţat că s-a clasat un alt dosar în care era cercetat de către DNA.

“În data de 12 aprilie 2017 am primit o ordonanţă prin care s-a dispus clasarea cauzei cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Este vorba de acea poveste cu aleea de la Belvedere. Poate această ordonanţă de clasare a cauzei ar fi trebuit să apară într-un comunicat, cum a apărut şi comunicatul de ieri”, a mai precizat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad