Connect with us

Sport

FC Botoşani – Gaz Metan. L. Grozavu: Când suntem programaţi să jucăm, vom juca

Published

on

miron, leo, fulop

Partida dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş a fost programată să se dispute duminică, începând cu ora 13.30. Conducătorii şi antrenorii FC Botoşani nu sunt mulţumiţi de ora stabilită de LPF împreună cu televiziunile care transmit acest joc dar nu au de ales.

Tehnicianul Leo Grozavu spune că indiferent când este programat un meci, elevii săi trebuie să fie pregătiţi pentru a juca şi pentru a câştiga. În acelaşi timp, el se declară nemulţumit de modul în care se programează meciurile, în special cele din play-out.

“Suntem obişnuiţi. Pe parcursul campionatului am fost de multe ori dezavantajaţi, nu ştiu dacă cu intenţie. Asta este. Şi ora de disputare, şi zilele de disputare. Nici nu putem să avem noi prea mari pretenţii. Suntem aşa la coadă. Când suntem programaţi să jucăm, vom juca. Că de 1.30, că e 8.30, că e luni, că vineri. Nu am avut şi noi şansă să fim programaţi mai bine. Sunt mici detalii care în anumite momente pot face diferenţa. Tot ce ştiu este că ne dorim să câştigăm, pentru a avea şanse la o clasare superioară şi pentru a securiza rămânerea în prima ligă”, a spus Leo Grozavu.

Cât priveşte meciul de duminică, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, antrenorul botoşănean spune că singurul obiectiv este câştigarea celor trei puncte.

“Urmează o nouă partidă de campionat, pe teren propriu. Revin şi eu pe bancă după acea suspendare. La ultimul joc pe teren propriu am câştigat şi sperăm să fie de bun augur. O partidă importantă, ca toate celelalte, dificilă, întâlnim o adversară cu care am avut mereu partide dificile pe teren propriu. Sperăm ca la final să avem bucuria victoriei”, a mai spus antrenorul botoşănean.

L. Fulop: “O să fie un joc frumos, greu dar frumos”

Mijlocaşul Lorand Fulop ar putea fi titular în meciul de duminică. El se aşteaptă la un meci greu contra formaţiei Gaz Metan Mediaş dar în acelaşi timp unul spectaculos.

“O să fie un joc frumos, greu dar frumos. Trebuie să muncim pentru victorie, trebuie să luăm cele trei puncte pentru a ne apropia de ei şi să ajungem cât mai sus. În ultimele şapte jocuri am pierdut un singur meci dar în ultimele trei etape am făcut trei egaluri deşi puteam să câştigăm. Speră ca spectatorii să vină într-un număr cât mai mare şi să ne ajute”, a spus Lorand Fulop.

G. Miron: “În România trebuie să ai atitudine pentru a câştiga un meci”

Fundaşul George Miron consideră că în acest play-out, valoarea echipelor este apropiată şi că atitudinea jucătorilor face diferenţa.

“Este un meci foarte important. Cred că ar trebui să obţinem trei puncte deoarece avem patru meciuri în care nu am obţinut o victorie. Toate meciurile din acest play-out sunt dificile, sunt echipe cu o valoare egală. Niciun meci nu este câştigat dinainte. În România trebuie să ai atitudine pentru a câştiga un meci. Tactica face 50%. În rest trebuie să ai atitudine pentru a câştiga”, a declarat George Miron.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad