Connect with us

Evenimente

Anchetă penală în cazul sportivului din Botoşani care a murit în condiţii suspecte

Published

on

Parchet Tribunal Botosani (3)

Anchetă a procurorilor în cazul sportivului de 15 ani, din Botoşani, care s-a stins din viaţă, luni dimineaţa, în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Botosani. Sportivul botoşănean a suferit o accidentare la şold, joia trecută, în timp ce era în pregătire cu lotul naţional, la Bacău.

Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem pentru moarte suspecta si ucidere din culpa, dar exista suspiciuni ca adolescentul a murit din cauza unei embolii pulmonare. Rezultatul necropsiei va scoate la iveala ce anume i-a provocat moartea.

“In cursul zilei de ieri, a fost inregistrat la Parchetul Judecatoriei Botosani dosarul penal privind savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. In cauza se fac cercetari cu privire la decesul in conditii suspectea unui adolescent de 15 ani. Dosarul se afla in lucru la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Botosani”, a declarat Nicoleta Arpinte, procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.

Luptatorul a suferit joi seara, la antrenamentul lotului national, o accidentare la sold, care parea banala. A fost vazut de medicii din Bacău, care i-ar fi spus ca este o accidentare usoara si i-au administrat niste calmante. A fost sfatuit sa faca o pauza de efort. Adolescentul a ajuns ulterior la sectia de pediatrie din Botosani, pentru ca se simtea din ce in ce mai rau.

Sportivul a ramas internat in spital, iar luni dimineata a intrat in stop cardio-respirator si eforturile medicilor de a-l readuce la viata au fost in zadar.

O investigatie interna se desfasoara si la spitalul din Bacau, unde adolescentul a fost consulat prima data de medici. Sportivul de 15 ani va fi condus, maine, pe drumul fara intoarcere, in localitatea Calarasi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad