Connect with us

Sport

Victor Baciu, antrenor lot naţional de lupte: “Este o mare pierdere. Cosmin era un copil foarte bun, nu a acuzat niciodată probleme medicale”

Published

on

victor baciu

Victor Baciu, antrenor la lotul naţional de lupte, spune că sportivul Cosmin Aluchiănesei nu a acuzat niciun fel de probleme medicale cât s-a pregătit la Bacău. Antrenorilor şi sportivilor aflaţi la lotul naţional nu le vine să creadă că s-a întâmplat o astfel de tragedie.

Luptătorul Cosmin Aluchiănesei, legitimat la CS Botoşani, a decedat ieri la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. Săptămâna trecută, sportivul botoşănean era la Bacău, unde se pregătea alături de componenţii lotului naţional. La antrenamentul de joi, a acuzat dureri la şold şi a mers la spitalul din Bacău. I s-a recomandat o medicamentaţie şi repaus. Pentru că se simţea tot mai rău, a decis împreună cu antrenorul de la lot să rebină acasă. A mers în comuna Călăraşi unde locuieşte familia sa. Durerile au continuat iar sportivul a fost adus la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. În cursul zilei de ieri, Cosmin a încetat din viaţă.

Victor Baciu, antrenor la lotul naţional de lupte, ne-a spus că nici acum nu-i vine să creadă că s-a întâmplat o astfel de tragedie. El spune că este o mare pierdere deoarece Cosmin era un sportiv talentat şi care anul viitor ar fi urmat să reprezinte România la Campionatul European de lupte.

“Îmi pare nespus de rău. Era un copil chemat recent la lot dar un copil foarte bun, care se pregătea foarte bine şi care nu a acuzat niciodată probleme medicale. Noi ne gândeam să-l pregătim pentru Campionatul European de anul viitor. Eu eram plecat la un turneu la Izmir, împreună cu alţi sportivi. Am înţeles că a acuzat dureri la şold şi a fost dus la spitalul din Bacău după care a plecat acasă. Între timp am aflat că a decedat în spitalul din Botoşani. Este o mare pierdere”, ne-a spus Victor Baciu, antrenor la lotul naţional de lupte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad