Connect with us

Evenimente

Întâmplare şocanta la Botoşani! Un bărbat şi-a tăiat piciorul cu toporul, l-a pus într-o pungă şi a plecat la spital

Published

on

spital pacient cu piciorul taiat

Caz uluitor la spitalul din Botosani, unde un barbat de 56 de ani a ajuns in camera de garda cu piciorul intr-o punga. Omul din comuna Draguseni si-a amputat singur piciorul dupa ce s-a lovit de mai multe ori cu un topor.

Initial, medicii au crezut ca e vorba despre un accident in gospodarie, dar cu totii au ramas socati  cand au aflat ca el a fost cel care si-a amputat piciorul cu un topor.

Exasperat de durerea provocata de arterita, dar si intr-o avansata stare de ebrietate, omul a luat pur si simplu un topor, si-a pus piciorul pe o buturuga si a lovit cu putere.Pacientul pierduse mult sange si a fost bagat in sala de operatie.

“Era in soc hemoragic cu o tensiune de 5. Imediat a fost preluat de colegii ortopezi si dus in sala de operatie. Pacientul in acest moment este stabil si se afla pe sectia de ortopedie. Dumnealui a spus ca si-a provocat aceasta amputatie. Sigur este un gest fara precedent din cate am vorbit si cu colegii, de aceea se impune si o evaluare psihiatrica a pacientului”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU-SMURD.

In prezent, barbatul este internat pe sectia de ortopedie a spitalului si acum nu-si mai aminteste ce a facut.

“Nu mai stiu ce s-a intamplat. Ma durea foarte tare piciorul si vedeam niste vedenii. Am ajuns cu piciorul taiat. Nu tin minte nimic. Vedeam niste reptile”, a spus omul.

Culmea e ca arterita de care sufera l-a salvat sa nu moara in urma hemoragiei, pentru ca boala ingusteaza vasele de sange si astfel s-a temperat sangerarea.

spital sange spital pacient cu piciorul taiat1

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad