Connect with us

Evenimente

Doliu în sportul botoşănean după ce un luptător de la CS Botoşani a murit în condiţii suspecte pe patul de spital

Published

on

lumanare

Unul din cei mai talentati tineri legitimati la Clubul Sportiv Botosani a murit, ieri dimineata, la sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta. Cosmin Aluchiănesei a suferit o accidentare care parea nesemnificativa, la un antrenament al lotului national.

Sportivul botoşănean se antrena la Bacau iar joi a suferit o accidentare. A mers la un spital de acolo unde medicii i-ar fi spus ca e o accidentare usoara  la nivelul soldului si indicat ar fi sa faca repaus si sa ia niste calmante. Pentru că se simţea răul, luptatorul şi-a sunat părinţii şi i-a anunţat că vine la Botosani. Ajuns acasă, a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si a mers la spital.

A ramas internat in sectia de pediatrie, unde i s-au facut investigatii, doar ca luni dimineata a intrat in stop cardio-respirator si a murit. In cauza politistii fac cercetari pentru moarte suspecta, urmand ca rezultatul necropsiei sa scoata la iveala din ce cauza s-a stins adolescentul de 15 ani.

Cosmin era unul dintre cei mai promitatori sportivi ai clubului, fiind campion national la lupte, la juniori, iar  anul acesta a fost inclus in lotul national.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad