Connect with us

Sport

Poli Timişoara – FC Botoşani 1-1. V. Iftime: “Am încercat cât am putut dar am avut şi noi câteva piese moarte”

Published

on

valeriu iftime

Oficialii FC Botoşani nu sunt prea încântaţi după egalul de la Timişoara dar în acelaşi timp, spun că era foarte greu de jucat ţinând cont de antifotbalul făcut de echipa lui Ionuţ Popa. Valeriu Iftime susţine că astfel de echipe care doar se apără, nu merită să joace în prima ligă.

“Aia e o echipă care nu are ce căuta în Liga I. Ori joci fotbal, ori tragi de timp. Noi am încercat cât am putut dar am avut şi noi câteva piese moarte. Am egalat, am mai avut nişte ocazii… La antifotbalul pe care îl face Timişoara, nu întâmplător sunt puţine echipe care câştigă acolo. Şi la noi mijlocul a fost slăbuţ. Am fost mai buni decât ei, am dominat, am încercat să facem fotbal”, a declarat Valeriu Iftime.

La meciul de la Timişoara, lotul FC Botoşani a făcut deplasarea cu avionul şi nu cu trenul aşa cum s-a întâmplat la precedent deplasare, de la Severin. Cu toate acestea, diferenţa nu s-a văzut.

“Nu s-a văzut diferenţa. Rezultatul e tot 1-1 iar Timişoara a mai avut şi meci în cupă săptămâna trecută. Dacă aveam noi, plângeau vreo doi ani, ce greu e, două meciuri într-o săptămână…”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad