Connect with us

Sport

Poli Timişoara – FC Botoşani 1-1. Salvatorul GOOOLofca

Published

on

golofca

După 11 meciuri fără victorie în deplasare, jucătorii echipei FC Botoşani au plecat la Timişoara cu gândul de a obţine trei puncte şi de a scăpa de grijile retrogradării. În acelaşi timp, botoşănenii au vrut să-şi ia revanşa după înfrângerea de pe teren propriu, din prima etapă a play-out-ului.

Lotul echipei FC Botoşani a făcut deplasarea cu avionul la Timişoara. După ce jucătorii şi antrenorii s-au plâns de condiţiile în care au făcut deplasarea la Severin, pentru meciul cu Pandurii, oficialii clubului au decis ca deplasarea la Timişoara să se facî cu avionul.

Leo Grozavu a schimbat sistemul şi preferat să înceapă cu trei fundaşi, patru mijlocaşi şi trei jucători în atac. Tehnicianul botoşănean a fost forţat să facă multe schimbări şi din cauza numărului mare de jucători suspendaţi şi accidentaţi. Primele 15 minute au aparţinut botoşănenilor dar fără vreo ocazie clară la poarta gazdelor. Elevii lui Leo Grozavu rămân în ofensivă, au posesia dar nu pot trece de defensiva timişoreană.

Prima şansă de gol a meciului aparţine botoşănenilor, în minutul 33. Bordeianu execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar şutează puţin peste poarta apărată de Straton. Trei minute mai târziu, Unguruşan are şansa golului dar are o execuţie greşită iar Straton boxează mingea.

În minutul 39, timişorenii reuşesc deschiderea scorului, la prima oportunitate de a marca. A fost un corner de pe stânga, Cânu se înalţă şi marchează cu capul iar misiunea botoşănenilor devine una foarte dificilă. Miron gafează în minutul 42, Fucek rămâne singur cu Cobrea dar şutează slab iar goalkeeperul botoşănean prinde.

Elek s-a accidentat pe finalul primei reprize şi a fost transportat la spital. Înainte de startul reprizei secunde, Leo Grozavu l-a trimis pe teren pe Juncanaru, în locul lui Elek. Botoşănenii beneficiază de încă o lovitură liberă din apropierea careului, în minutul 62, dar Burcă execută foarte slab. Bordeianu şutează din marginea careului dar trimite alături de poartă. Leo Grozavu îşi dă seama în sfârşit că Herghelegiu este în plu pe teren şi îl înlocuieşte cu Benjamin Kuku, în minutul 66. Şase minute mai târziu, Grozavu îl scoate pe Bordeianu şi îl trimite pe teren pe L. Fulop.

În minutul 75, FC Botoşani reuşeşte egalarea. Fulop îi pasează perfect lui Golofca iar acesta reuşeşte egalarea. Pe finalul partidei FC Botoşani a încercat marcarea golului doi dar jocul este unul foarte slab iar timişorenii nu au emoţii. În minutul 90+1, Popovici are şansa de a aduce victoria botoşănenilor dar ratează incredibil iar partida se încheie la egalitate, scor 1-1.

Poli Timişoara: Straton – Neagu, Cânu, Scutaru, Novak – Artean, Soljici – Mailat, Croitoru, Fucek – Popovici
Rezerve: Curileac, Bîrnoi, Bocșan, Oct. Drăghici, P. Henrique, A. Ignea, A. Șeroni
Antrenor: Ionuț Popa
FC Botoșani: Cobrea – Miron, Tincu, Burcă – Ungurușan, Bordeianu, Cârstocea, Popovici – Golofca, Elek, Herghelegiu
Rezerve: Albuț, L. Buș, L. Fulop, Juncănaru, B. Kuku, Patache, Plămadă
Antrenor: Leo Grozavu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad