Connect with us

Sport

Poli Timişoara – FC Botoşani 1-1. C. Şfaiţer: Era un meci de câştigat

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani a obţinut doar un punct la Timişoara chiar dacă a controlat jocul de la început şi până la sfârşit. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului botoşănean, a fost prezent la acest meci şi consideră elevii lui Leo Grozavu meritau toate cele trei puncte.

În acelaşi timp, Cornel Şfaiţer se declară nemulţumit de jocul echipei şi de rezultatele din acest play-out unde FC Botoşani pornea cu şanse mari de a obţtine primul loc.

“Am jucat cu o echipă care s-a mulţumit cu un egal. Ştiam foarte bine ce joacă adversarul şi nu trebuia să primim gol la o fază fixă. Nici nu am avut soluţii astăzi. Am jucat cu trei jucători sub 21 de ani. A intrat bine Fulop. Şi Juncănaru a avut vreo 20 de minute bune. Era un meci de câştigat. Ne consolidam mai bine poziţia cu o victorie în meciul de astăzi. Depindeam numai de noi pentru că aveam acasă cu Mediaş şi Iaşi. Din păcate, în acest play-out nu am mai avut evoluţiile bune din prima parte a campionatului. Mă aşteptam să avem rezultate mult mai bune. Aşteptăm meciul de duminică cu Gaz Metan şi sperăm să obţinem trei puncte”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad