Connect with us

Politica

Tabăra Şoptică a luat aproape tot şi va conduce PNL-ul în următorii patru ani

Published

on

pnl botosani conferinta de presa (15)

Începând de astăzi, PNL Botoşani are o structură de conducere cu acte în regulă. Alegerile din cadrul organizaţiei au fost câştigate de către tabăra Şoptică. Cu mici excepţii, toţi cei propuşi de către Costel Şoptică, au fost aleşi de către delegaţii prezenţi.

După alegerile pentru funcţia de preşedinte, care au fost câştigate de către Costel Şoptică, la o diferenţă de 32 de voturi în faţa lui Cristian Achiţei, au urmat alegerile pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi. Au câştigat Gheorghe Sorescu şi Cristian Roman care i-au învins pe Eugen Ţurcanu şi respectiv Gabriel Talef.

Au urmat alegerile pentru cele opt funcţii de vicepreşedinţi. Cea mai interesantă bătălie a fost pentru Departamentul Politici în Agricultură Silvicultură, Mediu şi Dezv. Rurală, unde au candidat Florin Bulgaru şi Verginel Gireadă. A câştigat fostul deputat la o diferenţă de numai patru voturi. Surprize au apărut la departamentele Imagine Comunicare, Relaţii cu mass-media şi Purtător de cuvânt şi la Educaţie, Cercetare, Cultură, Culte, Minorităţi şi Sport. Au câştigat cei din tabăra lui Cristian Achiţei. Este vorba de Gabriel Alecsandru şi Ada Macovei care i-au învins pe Cătălin Rotundu şi Mihai Amarandei.

  • Preşedinte: Costel Şoptică
  • Prim vicepreşedinţi: Cristian Roman şi Gheorghe Sorescu
  • Vicepreşedinţi: Dan Oloeriu, Romică Magopeţ, Valerian Andrieş, Viorel Grigoraş, Costel Romanescu, Gabriel Alecsandru, Ada Macovei, Verginel Gireadă
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad