Connect with us

stiri

ALEGERI ÎN PNL BOTOŞANI. Cătălin Flutur: „Îl susţin pe Cristian Achiţei. Constat că este un fel de cartel făcut din toţi foştii parlamentari PNL. Sunt bileţele pregătite” VIDEO

Published

on

flutur, achitei

Cu mai puţin de o zi înaintea alegerilor din Organizaţia Judeţeană PNL Botoşani, Cătălin Flutur a avut o reacţie prin care şi-a anunţat susţinerea pentru deputatul Cristian Achiţei. În acelaşi timp, fostul preşedinte interimar al PNL Botoşani a declarat că sunt tot felul de jocuri de culise şi că s-au unit toţi foştii parlamentari PNL împotriva lui Achiţei.

„Mâine este un eveniment important pentru partidul din care fac parte. În viaţa unui partid, odată la patru ani se fac alegeri pentru funţiile de conducere. Aţi văzut ce s-a întâmplat din 2014 şi până în 2017, de la fuziunea celor două partide. A fost o fuziune prin comasare şi nu prin absorbţie. Au fost bătălii pe care le-am dus împreună, unii mai interesaţi, alţii mai puţin. Constat că pentru alegerile de mâine există un foarte mare interes. Am văzut două tabere. Îmi pare rău că o parte din colegii mei nu au înţeles că nu sunt veşnici într-un partid. Eu am ştiut să-mi asum eşecul după pierderea alegerilor parlamentare. Este clar că  nu a fost doar vina mea ci vina întregii echipe. Comparativ cu celelalte filiale din ţară, rezultatele organizaţiei PNL Botoşani au fost bune. La alegerile locale am fost pe locul opt între filialele PNL iar la parlamentare am fost în prima jumătate a clasamentului. Am sperat ca o parte din colegii mei din ţară, preşedenţi de filiale, să înţeleagă că electoratul îşi doreşte altceva. M-am gândit că şi o parte din colegii din Botoşani, senatori de drept, vor înţelege acest lucru şi se vor retrage, să lăsăm şi pe alţii, poate mai plini de entuziasm, cu alte idei, lucru care nu s-a întâmplat”, a declarat Cătălin Flutur.

„Constat că este un fel de cartel făcut din toţi foştii parlamentari PNL. Domnul Şotică, domnul Gireadă, domnul Roman, domnul Grigoraş. Ei toţi sunt într-o echipă, fiecare cu sferele lui de influenţă. Nu mi se pare că este chiar foarte corect. Să sperăm că vom avea 400 şi ceva de delegaţi, sunt bileţelele pregătite, să nu se încurce delegaţii, ca domnii să-şi perpetueze puterea în partid. Îi rog pe membrii PNL să analizeze foarte bine situaţia, să înţeleagă ce s-a întâmplat acum în Franţa, unde dreapta şi stânga au pierdut. A venit un partid nou. Dacă nu o să înţelegem că trebuie o schimbare în conducerea partidului, putem avea o soartă chiar mai rea. Îi rog pe delegaţi să voteze nu cum li se spune ci să voteze ce consideră ei că e mai bine pentru acest partid. Domnul Cristian Achiţei nu a mai fost parlamentar. El este acum parlamentar. Un loc meritat după atâta muncă în partid. Are putea să aducă o altă gândire şi un alt mod de a face politică. Eu îl voi susţine”, a mai spus fostul preşedinte al PNL.

În acelaşi timp, Cătălin Flutur a vorbit şi despre jocurile de culise pe care le fac cei din tabăra vechiului PNL, în frunte cu fostul deputat Verginel Gireadă.

„Eu nu înţeleg cum se doreşte unitate când un fost deputat, care este pe această listuţă, spune că dacă nu iese cine trebuie, el îşi ia nu ştiu câţi oameni şi pleacă. Nu o să înţeleg niciodată cum CODA, îi dă drept de vot domnului Corneliu Popescu care a candidat la alt partid, la alegerile parlamentare. Iar a devenit membru PNL? Şi-a plătit cotizaţia? Se luptă pentru orice vot. Fiecare dintre noi ar trebui să gândească bine, în seara asta, ce are de făcut. Eu mă simţeam obligat să vă dau aceste obligaţii”, a declarat Cătălin Flutur.

pnl biletele (3) pnl biletele (2)pnl biletele (1)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )