Connect with us

Social

Protest spontan la APM. Angajaţii ameninţă cu grevă generală

Published

on

protest apm

Un nou protest spontan al angajatilor de la Agentia pentru Protectia Mediului din Botosani. Zeci de salariati ai institutiei au sistat, astazi, activitatea, timp de doua ore, in semn de nemultumire fata de nivelul mic al salariilor si de discrepantele dintre veniturile angajatilor din sistemul bugetar.

“Dupa foarte multi ani de vechime in domeniu avem niste salarii foarte mici, in timp ce la alte categorii de bugetari s-au marit salariile, si recent. La cati angajati suntem noi in unitate, suntem putini, si la volumul de munca meritam sa fim luati in considerare de superiorii nostrii”, a declarat  Cristina Danila, salariat APM.

Angajatii solicita adoptarea de masuri urgente pentru eliminarea discriminarilor salariale fata de alti functionari publici, care au primit cresteri salariale substantiale in ultimii ani.

“Este o nepasare si o indiferanta totala. Calculasem o medie a salariilor si era undevala 2.000 de lei, in conditiile in care 95% din noi sunt la salariile maxime. De exemplu, eu fiind si sef serviciu primesc si spor de conducere, primesc un salariu net de 2.700 de lei in conditiile in care am vechime maxima”, a declarat Dana Boariu, sef serviciu APM.

Angajatii Agentiei pentru Protectia Mediului au anuntat ca vor declansa, in urmatoarea perioada, greva generala.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )