Connect with us

Politica

Cristian Achiţei şi-a depus candidatura pentru şefia PNL Botoşani: Sunt convins că voi obţine majoritatea voturilor

Published

on

achitei cristian

Cristian Achiţei si-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL Botoşani, cu aproximativ o oră înainte de expirarea termenului. Acesta a venit singur la sediul PNL din strada Teatrului şi a precizat că nu a dorit să facă o demonstraţie de forţă aşa cum a făcut Costel Şoptică, contracandidatul său.

Deputatul liberal a făcut un apel la unitate şi a declarat că că după ziua de sâmbătă trebuie să se încheie lupta internă din PNL.

“După o analiză extrem de obiectivă, atentă şi responsabilă şi după discuţii pe care le-am avut în ultima lună lună şi jumătate în tot judeţul Botoşani, mi-am depus candidatura oficială pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, Filiala Botoşani. Asta este şi în spiritul competiţiei interne. A trebuit să aduc o plus valoare în dezbaterea internă din partid. Principalul meu mesaj este un mesaj de unitate. În acest moment toţi suntem liberali. Unii m-au întrebat dacă ar fi fost bine să vin cu doi primari, cu cinci primari, cu consilieri locali sau consilieri judeţeni. Eu îi consider pe toţi prietenii mei, ne cunoaştem de peste 20 de ani, eu îi respect pe toţi şi nu am putut să vin, alegând pe unul sau pe altul la depunerea candidaturii. Sunt convins că voi obţine majoritatea voturilor dumnealor. Îmi doresc ca sâmbătă, votul să fie un vot pentru partid, pentru un Birou Politic Judeţean puternic. După ziua de sâmbătă şi după încheierea luptelor interne din PNL Botoşani, adevărata luptă pe care trebuie să o ducem este cu adversarii din PSD care ne duc acum pe o cale a populismului deşănţat. Îmi doresc după ziua de sâmbătă, multă seriozitate în munca depusă, multă muncă, multă responsabilitate, chiar respectarea disciplinei de partid, cu respectarea democraţiei interne. Dacă vom face lucrul acesta, vom reveni şi la victoria în alegeri. Nu trebuie să uităm eşecul total de la alegerile parlamentare din 2016. De sâmbătă, putem începe să corectăm erorile din 2016”, a declarat Cristian Achiţei.

achitei cristian 6 achitei cristian5 achitei cristian4 achitei cristian3 achitei cristian2 achitei cristian1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )