Connect with us

Evenimente

Intervenția la transformatorul de pe strada Mobilei, continuă

Published

on

incendiu transformator (5)

Pompierii botoșăneni continuă intervenția la stația de transformare a energiei electrice de pe strada Mobilei din municipiul Botoșani. Cu toate că au trecut mai bine de opt ore de la producerea incendiului, 35 de pompieri acționează, în continuare, cu cinci autospeciale pentru răcirea transformatorului. Întrucât procesul de răcire este anevoios din cauza cantității mari de ulei tehnic și a temperaturii din interior, intervenția se anunță a fi una de durată.

Salvatorii depun eforturi susținute pentru remedierea situației în cel mai scurt timp și utilizează tehnici specifice de intervenție care să reducă riscurile ce ar putea să apară în astfel de situații.

Reamintim că, astăzi, puțin după ora 12.00, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a trei incendii izbucnite la trei transformatoare electrice de pe raza municipiului Botoșani. La cele trei evenimente, produse în locații diferite, s-au deplasat șase echipaje, cu șase autospeciale cu apă și spumă. În urma incendiului produs pe strada Cornișa, a ars și un autoturism. Două dintre incendii au fost lichidate imediat.

În urma celor trei evenimente, în jur de 1000 de consumatori din municipiul Botoșani au rămas fără energie electrică. Lucrătorii Delgaz Grid intervin pentru remedierea deficiențelor apărute.

incendiu transformator (7) incendiu transformator (6) incendiu transformator (4) incendiu transformator (3) incendiu transformator (2) incendiu transformator (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )