Connect with us

stiri

Pandurii – FC Botoşani 1-1. Două puncte pierdute în minutul 93

Published

on

fc botosani - pandurii

În ultimele zile, FC Botoşani a fost unul dintre cele mai mediatizate cluburi din România. Scandalul privind deplasarea la Severin, pentru meciul cu Pandurii, a fost foarte mediatizat şi s-au făcut multe glume despre clubul botoşănean.

Ţinând cont de locurile în clasament şi de valoarea celor două loturi, botoşănenii erau consideraţi favoriţi înaintea partidei cu Pandurii, o echipă cu mulţi jucători aduşi de la Liga a III-a. Leo Grozavu este suspendat pentru această partidă, el urmărind jocul din tribună.

După un început modest de partidă, în minutul 13, Golofca este împins în careu de Florin Ilie iar arbitrul dictează penalty. Căpitanul Gabi Vaşvari  a executat slab iar goalkeeperul Daniel Popescu a respins.

Elevii lui Grozavu au controlat jocul după ratarea loviturii de la 11 metri dar nu şi-au creat nicio cazie clară de gol. În minutul 40, Golofca scoate al doilea penalty. Tot Vaşvari execută dar de această dată reuşeşte să marcheze iar din minutul 42 FC Botoşani conduce cu 1-0. Replica gazdelor vine imediat dar Negruţ şutează pe lângă poartă din marginea careului.

În minutul 50, Golofca are şansa de a majora scorul. Acesta recuperează o minge în terenul advers, scapă spre poarta gorjenilor dar şutează peste poartă. Două minute mai târziu, botoşănenii fac o fază spectaculoasă dar brazilianul Endrick şutează slab. În minutul 61, Roman este înlocuit cu Robert Elek. În minutul 66 gorjenii îşi trec în cont cea mai amre ocazie. Negruţ şutează din interiorul careului dar Cobrea respinge. Grozavu vede că echipa sa a slăbit ritmul şi îl scoate pe Endrick iar în locul lui îl trimite pe Moruţan. Grozavu face ultima schimbare în minutul 86. Iese Golofca şi intră L. Buş.

Pe finalul meciului, botoşănenii au fost preocupaţi să ţină cât mai mult de minge şi să păstreze avantajul de un gol care le aduce încă trei puncte. În minutul 90+3 arbitrul dictează penalty pentru gorjeni, Păcurar execută şi marchează iar FC Botoşani pierde două puncte.

Pandurii: D. Popescu – Samson, Ene, Ilie, Buşu – Zaina, Cioinac – Firţulescu, Paul Păcurar, Hlistei – Negruţ. Antr: Flavius Stoican

  • Rezerve: Stanca, Negoiţă, Tătaru, Stana, Trifu, Hamed, Pârcălabu

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Tincu, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Roman, Dos Santos, Golofca – Herghelegiu. Antr: Leo Grozavu.

  • Rezerve: Albuţ, Burcă, Cârstocea, Buş, Moruţan, Elek, Fulop
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )