Connect with us
banner ad

Sport

Pandurii – FC Botoşani 1-1. V. Iftime: „Jucăm infect. Îşi bat joc de noi spunând că transportul cu trenul este o problemă. Nişte ageamii prost antrenaţi, prost motivaţi“

Published

on

valeriuiftime fcbt-dinamo

Valeriu Iftime este extrem de nervos după ruşinea de la Severin unde FC Botoşani s-a făcut de râs în faţa unei echipe care are jucători aduşi de la Liga a III-a. Echipa lui Leo Grozavu a fost egalată în minutul 93 după o gafă incredibilă comisă de Muşat.

Valeriu Iftime spune că Vaşvari&Co nu au nicio scuză pentru ruşinea de la Severin şi că ar fi penibil să vorbească despre oboseala de pe drum.

“O echipă de proşti. De la primul până la ultimul. Dacă mai spui că eşti obosit, eşti penibil. Dacă ai două penalty-uri, ai atâtea ocazii şi nu marchezi iar în ultimul minut Muşat pune mâna pe adversar, este un om inconştient. Suntem slabi. Nu ştiu dacă scăpăm de retrogradare. Jucăm infect. Avem cinci meciuri, ceva incredibil. Tot timpul se pregătesc bine, totul e bun, până la meci. La meci sunt penibili. Într-un meci în care Golofca este cel mai bun de pe teren, ce să mai vorbim. Să nu ai un atacant central care să ştie ce să facă… O echipă de penibili. Noi insistăm să facem fotbal cu ei şi ei îşi bat joc de noi spunând că transportul cu trenul este o problemă. Chiar mă deranjează. Astăzi, dacă era Dorohoiul lui Colban, ne bătea. Nişte ageamii, nişte începători în fotbal, prost antrenaţi, prost motivaţi, prost, prost, prost. La meciul ăsta, orice fotbalist merită apostrofat”, a declarat Valeriu Iftime.

“În locul lui Muşat, mi-aş pune ghetele în cui. Nu ştiu de unde e dar să se ducă în sat la el că poate îl fac ăia văcar sau primar. În minutul 93 faci 11 metri. Ăla era mare fotbalist şi dădea el gol. Dacă nu ai minte”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )