Connect with us

Politica

Doina Federovici şi-a anunţat oficial candidatura la conducerea PSD Botoşani. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor pentru cele 19 funcţii

Published

on

alegeri psd municipiu (17)

Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte a organizației județene a PSD Botoșani. Îmi doresc să continui munca pe care am început-o alături de colegii mei din toate organizațiile locale ale județului în urmă cu 23 de ani.

Personal, am parcurs toate etapele politice pe care un membru de partid trebuie să le îndeplinească pentru a căpăta experiență, de la organizația de tineret și femei la coordonator de campanie sau președinte executiv și președinte interimar. De fiecare dată am pus înaintea propriilor obiective interesul oamenilor care m-au ales în oricare dintre funcțiile pe care le-am ocupat până în prezent.

Îmi doresc să creez consens și stabilitate în cadrul organizației și împreună cu echipa de parlamentari, primari, conducerea Consiliului Județean, consilieri județeni și locali să punem în aplicare programul de guvernare realizat de președintele PSD, domnul Liviu Dragnea și de specialiștii noștri de la centru.

Toți colegii mei social-democrați sunt persoane cu experiență în administrație și în politică, cu studii spuerioare în domeniul educației, juridic, economic, medical etc, și indiferent de ce funcții vor ocupa la nivel local sau central, în primul rând își vor face datoria față de cetățenii care, prin votul lor, i-au trimis în funcțiile respective.

Sunt mândră că fac parte din Organizația PSD Botoșani și că am reușit alături de fiecare membru PSD din toate zonele județului nostru să îi ascultăm pe botoșăneni, să le preluăm problemele și să le rezolvăm, indiferent că am fost la putere sau în opoziție.

La Conferința Județeană care va avea loc in perioada urmatoare, voi propune tuturor membrilor noștri să susțină proiectele importante pentru județ și măsurile pe care trebuie să le luăm pentru ca botoșănenii să simtă într-adevăr că au mai mulți bani în buzunar, că beneficiază de servicii publice mai bune, de o infrastructură pusă la punct și că sunt respectați de autoritățile locale.

Numai împreună, cu abordări și soluții constructive, putem să ne menținem în primele 10 organizații PSD din țară. Însă, acest lucru nu îl pot face singură, ci doar în colaborare cu toți colegii mei alături de care am câștigat, în calitate de șef de campanie electorală, toate rundele de alegeri din 2012 până în prezent. Cred că acest lucru s-a datorat în primul rând coeziunii din partid, a faptului că am ascultat întotdeauna problemele botoșănenilor și am răspuns prezent la fiecare solicitare venită din partea comunităților locale

Conform deciziei Biroului Permanent Judetean si a Comitetului Executiv Judetean al PSD Botosani din data de 7 aprilie 2017, astăzi 21.04.2017 ora 12:00 a expirat termenul de inscriere a candidaturilor.

Inscrieri pentru functia de Presedinte

 • Federovici Doina Elena
 • Macaleți Costică

Inscrieri pentru functia de Președinte Executiv

 • Budăi Marius Constantin
 • Huncă Mihaela

Inscrieri pentru functia de Vicepreședinte

 1. Alexandrescu Dorin
 2. Andrei Cosmin Ionut
 3. Anton Marcel
 4. Arosculesei Cristinel
 5. Atomei Viorel
 6. Balba Mihai Aurel
 7. Birta Dorin
 8. Bresug Cristina
 9. Buhaianu Bogdan Ciprian
 10. Ciofu Tamara Dorina
 11. Chelaru Dumitru
 12. Deleanu Constantin Dan
 13. Dumitras Constantin Cristian
 14. Gângă Sorin Marian
 15. Gavriluță Paula
 16. Gheorghiu Angel
 17. Hunca Mihaela
 18. Hutu Maria
 19. Lupascu Costel
 20. Marian Sergiu
 21. Munteanu Cristina
 22. Nazare Gheorghe
 23. Nechita Eugen
 24. Olaru Catalin Cristian
 25. Patrauceanu Constantin
 26. Petrusca Adi
 27. Rotaru Razvan Ilie
 28. Stratulat Neculai
 29. Stefan Aurel
 30. Tampau Andron
 31. Tanasa Mihail-Gabriel
 32. Tarzioru Relu Petru
 33. Tincu Mihai
 34. Toma Liviu Constantin
 35. Toma Petru
 36. Trufin Lucian
 37. Vazdoaga Gheorghe
 38. Zarug Manuela

Conform statutului PSD, la nivelul organizatiei judetene numărul maxim de vicepresedinti este de 17, iar secretarul executiv si trezorierul organizatiei sunt alesi ulterior de Comitetul Executiv.

Urez succes tuturor colegilor înscriși în această competiție internă a partidului!

Senator Doina Elena Federovici – președinte interimar al organizației județene a PSD Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )