Connect with us

Sport

Jucătorii FC Botoşani s-au supărat că vor face deplasarea la cuşetă. V. Iftime: “Am mers şi eu la cuşetă. Merg la cuşetă ingineri, doctori, profesori”

Published

on

vagon cuseta

Lotul echipei FC Botoşani va face în această seară deplasarea către Tr. Severin pentru meciul cu Pandurii, programat vineri de la ora 20.30. Jucătorii şi staff-ul tehnic vor pleca cu trenul până la Bucureşti după care se vor deplasa cu autocarul până la Severin.

Până acum, FC Botoşani făcea deplasările la Craiova, Tg. Jiu sau Tr Severin cu autocarul. Mergeau până la Bucureşti unde stăteau o noapte după care îşi continuau drumul. Pentru meciul cu Pandurii, conducerea clubului a decis ca deplasarea să se facă cu trenul până la Bucureşti iar de acolo se va continua cu autocarul. În această dimineaţă, jucătorii au aflat că oficialii clubului au cumpărat bilete la cuşete câte şase paturi şi nu cu două cum se aşteptau şi au apărut nemulţumiri. L-am contactat pe antrenorul Leo Grozavu care s-a rezumat să spună: “Conducerea se ocupă de treburile astea, nu am fost întrebat şi nu pot să comentez. Treaba mea este să antrenez”.

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, spune că această variantă de deplasare a fost acceptată de către jucători. Cât priveşte condiţiile din tren, oficialul botoşănean nu consideră că reprezintă o problemă.

“S-a stabilit că varianta cea mai bună este cu vagonul de dormit până la Bucureşti şi de acolo cu autocarul până la Severin. Am încercat şi cu avionul dar nu erau locuri şi nu s-a potrivit cu ziua meciului. La meciul cu Timişoara vor merge cu avionul. Pleacă în seara asta la cuşetă. Nu au găsit locuri decât la cuşetă şi mi se pare ok. Este o noapte în care ei trebuie să se odihnească. Mâine dimineaţă sunt în Bucureşti, îi aşteaptă autocarul, au totul pregătit de la masă, la teren de antrenament. Totul e pregătit în mod profesionist şi nu e o întâmplare. E o mare tentă de răutate şi de scandal pe care cineva vrea să o creeze vis-à-vis de clubul nostru. Nu am găsit suficiente locuri la vagonul de dormit şi nu puteau să meargă unii la vagonul de dormit şi alţii la cuşetă. Dacă ştiam ca în Germania, cu un an înainte, ziua şi ora la care jucăm, făceam rezervare la avion. Pentru meciul cu Timişoara au rezervate locurile. Am mers şi eu la cuşetă. Merg la cuşetă ingineri, doctori, profesori. Au făcut antrenament astăzi, au mâncat, s-au odihnit, merg cu autocarul la Suceava iar mâine dimineaţă sunt în Bucureşti”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad