Connect with us

Social

Membrii Asociaţiei Happy au adus o bucurie copiilor internaţi la secţia de Pediatrie FOTO

Published

on

asociatia happy (2)

Membrii Asociaţiei Happy au organizat o nouă acţiune superbă. Costumați în personaje din desene animate și însoțiți de prințesa Rapunzel, membrii Asociaţiei Happy au mers la secţia de Pediatrie din Botoşani şi au împărţit cadouri copiilor nevoiţi să petreacă Paştele pe patul de spital.

Înarmați cu zeci de baloane colorate, mingi, suc și cozonac aburind proaspăt scos din cuptoarele cofetăriei Casa Dulce, membrii Asociaţiei Happy au adus pentru câteva ore zâmbete pe chipul copiilor internați în această perioadă la Spitalul de copii Botoșani !

„Am petrecut clipe frumoase jucându-ne cu copilașii dar și discutând cu părinții care au fost la fel de emoționați precum cei mici! Mulțumiri speciale: Printesa Rapunzel pe care o puteți întâlni și la Teatru Vasilache, Tigru, Ursul polar și Pisica sălbatică! Copii dar și adulții au servit cel mai gustos cozonac oferit cu drag de Casa Dulce Botoșani! Felicitări pentru gest! Multumim Helfer auf Acshe e.V Germania pentru jucării! Multumim Selgros pentru mingi!”, au postat reprezentanţii Asociaţiei Happy pe pagina de facebook.

VEZI mai mult pe Asociaţia Happy

asociatia happy (1) asociatia happy (3)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad