Connect with us

Sport

FC Botoșani – Concordia Chiajna 1-1 GALERIE FOTO

Published

on

fc bt - chiajna (19)

Prima mare ocazie a meciului aparţine oaspeţilor. Grădinaru centrează de pe dreapta, Serediuc şutează din şase metri dar Cobrea respinge în corner. FC Botoşani preia iniţiativa, are posesia iar la prima ocazie de gol reuşeşte deschiderea scorului. Roman a centrat de pe dreapta iar Tîrnovan îl învinge pe Bălgrădean cu un şut din interiorul careului.

FC Botoşani rămâne în atac dar Roman, Burcă şi Golofca nu reuşesc să marcheze cu şuturi de la distanţă. Buş are şi el şansa golului dar preferă un dribling în plus şi este blocat. În minutul 27, Tîrnovan şutează din marginea careului dar mingea trece puţin pe lângă poarta apărată de Bălgrădean. Zece minute mai târziu, FC Botoşani are încă o mare ocazie dar Laurenţiu Buş nu reuşeşte nici de data asta să marcheze. Acelaşi Laurenţiu Buş şutează la colţul lung dar Bălgrădean scoate de sub bară. La pauză, FC Botoşani – Concordia Chiajna 1-0.

fc botosani-chiajna (8)

 

La pauză, antrenorii FC Botoşani au făcut două schimbări. Au intrat Kuku şi Bordeianu în locul lui Tîrnovan şi Endrick. Şi oaspeţii au făcut o schimbare. A ieşit Serediuc şi a intrat Munteanu. Oaspeţii au început mai bine partea secundă şi s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor.

Pe fondul dominării oaspeţilor, FC Botoşani are şansa golului doi. Bordeianu şutează de la 20 de metri dar Bălgrădean reuşeşte să respingă în corner. Golofca are o trecere spectaculoasă dar şutează paralel cu poarta.

În minutul 66, scorul devine 1-1. Grădinaru trece pe lângă Muşat ca pe lângă un jalon, centrează iar Munteanu, nemarcat în careu, împinge mingea în poartă. Patru minute mai târziu, FC Botoşani are şansa de a reveni în avantaj dar Kuku nu îl poate învinge pe Bălgrădean. Botoşănenii controlează jocul pe final dar se întrec în ratări. În prelungiri, Bordeianu şutează puternic de la 25 de metri dar Bălgrădean scoate de sub bară iar partida se încheie la egalitate.

fc bt - chiajna (14)

FC Botoşani: Cobrea – Patache (77 Moruţan), Miron, Burcă, Muşat – Vaşvari, Endrick (46 Bordeianu) – Golofca, Roman, Buş – Tîrnovan (46 Kuku)

  • Rezerve: Albuţ, Juncanaru, Tincu, Moruţan, Kuku, Herghelegiu, Bordeianu

Chiajna: Bălgrădean – Milano, Dobrosavlevici, Bejan, Feussi (76 Ciobanu) – Albu (61 Herea), R. Costin – Grădinaru, Cristescu, Serediuc (46 Munteanu) – Pena

  • Rezerve: Drăghia, Ciobanu, Alexandru, Herea, D. Popescu, Deaconu, Munteanu

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Florin Păunescu (Vâlcea), Vlad Bârleanu (Bucureşti)

Observatori: Bogdan Buhuş (Vaslui), Costin Toma (Neamţ)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )