Connect with us

Politica

Senatorul PNL Coştel Şoptică pune doleanţele botoşănenilor pe masa miniştrilor

Published

on

soptica

Senatorul liberal de Botoşani, Costel Şoptică, s-a adresat oficial ministrului Educaţiei Naţionale, Pavel Năstase, căruia i-a prezentat memoriul unui cadru didactic din judeţ, pe nedrept discriminat de anumiţi membri PSD. Senatorul PNL a prezentat conducerii MEN petiţia profesorului Laurenţiu Bejan, care solicită rezolvarea unor probleme legate de locul de muncă.

„Sunt cadru didactic la o şcoală din judeţul Botoşani. Doresc să vă aduc la cunoştinţă faptul că sunt supus hăituirii şi hărţuirii de către directorul şcolii şi de primarul PSD din localitatea unde îmi desfăşor activitatea didactică. Îmi sunt încălcate libertatea şi drepturile privind dezvoltarea mea profesională, şi în mod stalinist se lucrează la degradarea şi distrugerea mea profesională şi morală. Toate aceste metode şi-au pus amprenta asupra stării mele de sănătate”, se arată în memoriul trimis ministrului Educaţiei, prin intermediul parlamentarului liberal, de către prof. Laurenţiu Bejan.

Având în vedere situaţia prezentată, Costel Şoptică a solicitat conducerii MEN să dispună analizarea cazului petentului şi să transmită măsurile dispuse pentru soluţionare.

„Îi aştept pe toţi botoşănenii care se confruntă cu orice fel de probleme să mă contacteze, deoarece, aşa cum am anunţat, uşa mea este deschisă pentru toţi, indiferent de culoarea politică. Consider că sesizarea doleanţelor populaţiei este o îndatorire de serviciu pentru orice parlamentar. Aducerea la cunoştinţa miniştrilor a unor astfel de cazuri reprezintă o primă condiţie pentru rezolvarea lor, astfel încât mă simt onorat că botoşănenii apelează cu încredere în mine”, a conchis preşedintele interimar al PNL Botoşani.

Biroul de Presă al Senatorului PNL Botoşani Costel ŞOPTICĂ,13 aprilie 2017

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )