Connect with us

Evenimente

15 botoşăneni cercetaţi de DIICOT înt-un dosar de trafic de droguri

Published

on

descinderi diicot (7)

In cursul zilei de astazi s-au facut patru perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Botosani si Cristesti, in cadrul unei actiuni vizand combaterea traficului de produse psihoactive, denumite generic etnobotanice.

Potrivit procurorilor DIICOT Botoşani, exista suspiciunea rezonabila ca in perioada martie-aprilie 2017 mai multi suspecti din care unul arestat la domiciliu intr-o alta cauza, au desfasurat in mod repetat, activitati de procurare, amblare, detinere, in vederea vanzarii, distributie si vanzare, fara drep, de produse psihoactive.

Activitatile de distributie si vanzare s-au realizat zilnic de la domiciliul acestora, in regim ambulant, catre consumatorii atat de pe raza municipiului Botosani, cat si a judetului Botosani.

In cauza s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un numar de 15 persoane, pentru comiterea infractiunii de efectuare, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fapta prevazuta si pedepsita de art. 16 alin. 1 din Legea 194/2011.

Pentru solutionarea cauzei au fost citate pentru audieri la sediul DIICOT Botosani, un numar de 36 de persoane, suspecti si martori.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )