Connect with us

Sport

PERFORMANŢĂ. Patru medalii cucerite de LPS Botoşani la CN de lupte FOTO

Published

on

LPS Botosani lupte (6)

Liceul cu Program Sportiv Botoşani rămâne în top la lupte fie că vorbim de lupte greco-romane sau lupte libere. La sfârşitul săptămânii trecute, LPS Botoşani şi-a trecut în cont încă patru medalii la turneul final al Campionatului Naţional de lupte, categoria junioare.

În prima zi a competiţiei, Geanina Butnaru a cucerit medalia de bronz la categoria 55 de kilograme. Ulterior, alte trei sportive legitimate la LPS Botoşani au reuşit să urce pe podium. Este vorba de Maria Botez (63 kg), Mădălina Andrei (67 kg) şi Cristina Pantîru (72 kg). Cele trei sportive au cucerit câte o medalie de broz. Luptătoarele de la LPS Botoşani, pregătite de profesorul Cristian Ungureanu, se pregătesc de turneul final al Campionatului Naţional Şcolar care va avea loc în luna mai la Sf. Gheorghe. De asemenea, în perioada 9-11 iunie, în Sala Polivalentă din Botoşani se va organiza Campionatul Naţional de lupte, categoria cadeţi, competiţie la care vor participa circa 600 de sportivi.

LPS Botosani lupte (8) LPS Botosani lupte (7) LPS Botosani lupte (6) LPS Botosani lupte (5) LPS Botosani lupte (4) LPS Botosani lupte (3) LPS Botosani lupte (2) LPS Botosani lupte (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )