Connect with us

Sport

Turneu de tenis de masă cu peste 60 de participanţi, în Botoşani. M. Maxim: “Suntem pe locul 2 după Bucureşti”

Published

on

tenis de masa (4)

Numai puţin de 64 de botoşăneni au participat sâmbătă la un turneu de tenis de masă organizat la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. “World Table Tennis Day” a fost o premieră pentru judeţul Botoşani iar turneul s-a dovedit a fi o reuşită mai ales că au participat foarte mulţi copii.

Ţinând cont de interesul mare al botoşănenilor pentru acest sport, unul dintre sponsorii principali a anunţat că intenţionează să organizeze şi alte competiţii prin care să promoveze sportul de masă. Interesant este că acţiunea de la Botoşani a fost pe locul doi la nivel naţional, într-un clasament al numărului de participanţi.

“M-am implicat direct in aceasta actiune care are drept scop promovarea tenisului de masa in intreaga lume. Au participat 64 de sportivi din judetul Botosani si suntem pe locul 2 dupa Bucuresti la numarul de participanti. Imi doresc sa organizez si in urmatorii ani aceasta actiune, pentru ca sportul sa devina o activitate pentru cat mai multi cetateni din Botosani si doresc, ca impreuna cu dvs sa fim un exemplu pozitiv si sa aratam lumii intregi ca Botosaniul promoveaza sportul, iubeste sportul de masa si este fruntas cand vine vorba de tenis de masa, a spus Maricel Maxim, sponsor al turneului.

Rezultatele şi detaliile despre turneu le găsiţi TENISDEMASĂ.RO

tenis de masa (11) tenis de masa (10) tenis de masa (9) tenis de masa (8) tenis de masa (7) tenis de masa (6) tenis de masa (5) tenis de masa (3) tenis de masa (2) tenis de masa (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )