Connect with us

Sport

Poli Iaşi – FC Botoşani 2-1. GOLOFCA şi atât

Published

on

golofca

După două victorii consecutive, FC Botoşani a făcut deplasarea la Iaşi cu gândul să câştige toate cele trei puncte. Atât jucătorii cât şi conducătorii formaţiei botoşănene erau foarte optimişti şi deja se gândeau la primul loc în play-outul Ligii I, loc ocupat în prezent de Poli Iaşi.

Partida a început practic de la scorul de 1-0. În minutul 4, Ştefănescu profită de o greşeală a fundaşului Burcă şi a marcat cu un şut plasat din marginea careului. Trei minute mai târziu, Bosoi cade în careu de lângă Popovici dar arbitrul consideră că nu se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Botoşănenii încearcă să egaleze repede dar jocul este unul haotic iar Golofca, Kuku şi Roman nu au nicio şansă în faţa defensivei bine organizate a Iaşiului. În minutul 18, Ţigănaşu încearcă un lob peste Cobrea dar trimite poartă. Două minute mai târziu, Golofca şutează de la 18 metri dar Grahovac respinge în corner. La faza următoare, Burcă are şansa golului dar reia pe lângă poartă din interiorul careului.

Scorul devine 2-0 în minutul 26. Cristea a executat un corner pe 6 metri, Bosoi reia cu capul şi marchează. Jucătorul ieşean nu era marcat de nimeni în careul botoşănean şi a reluat fără nicio speranţă pentru Cobrea.

Cu un avantaj de două goluri, ieşenii s-au retras în apărare şi au făcut ceea ce ştiu ei cel mai bine. De partea cealaltă, botoşănenii au avut posesia dar nu au fost în stare să le pună vreo problemă ieşenilor.

Leo Grozavu face două schimbări la pauză. Îi trimite pe teren pe Miron şi Endrick, sperând că va obţine măcar un punct în Copou. În minutul 57, Golofca reduce din diferenţă. Jucătorul botoşănean a preluat pe piept şi a marcat cu un şut la colţul scurt. În minutul 67 Andrei Cristea îi aplică un cot în faţă lui Vaşvari dar arbitrul Andrei Chivulete scoate doar cartonaşul galben.

Grozavu forţează egalarea. Îl scoate pe Cucu şi îl introduce pe Laurenţiu Buş dar nu se schimbă mare lucru în jocul botoşănenilor. Golofca rămâne singurul care le mai dă emoţii fundaşilor ieşeni. În minutul 89 Golofca are şansa egalării. Golofca reia cu capul dar Grahovac scoate incredibil. La câteva secunde, acelaşi Golofca şutează, mingea este deviată, loveşte bara şi ajunge în braţele portarului ieşean.

Partida s-a încheiat cu victoria ieşenilor iar pentru FC Botoşani va fi extrem de greu să mai câştige play-out-ul în acest sezon.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )