Connect with us

Sport

FC Botoşani pregăteşte înfiinţarea echipei satelit. V. Iftime: Am avut talente pe care le-am pierdut

Published

on

juniori-fc-botosani-lps-bacau-morutan-17

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt mult mai hotărâţi decât anul trecut să înfiinţeze echipa satelit care din vara acestui an va evolua în eşalonul trei. Din estimările făcute de oficialii botoşăneni, costurile estimate pentru echipa a doua sunt de peste 100.000 de euro.

La ora actuală, FC Botoşani are mai mulţi jucători de 18-19 ani sub contract şi care au fost împrumutaţi la alte echipe şi de asemenea mai sunt câţiva jucători care urmează a fi transferaţi în vara acestui an. Aceştia încă nu sunt pregătiţi să debuteze la Liga I dar vor veni la Botoşani, se vor pregăti, vor juca la echipa a doua iar anul viitor ar putea evolua în primul eşalon.

“Suntem mai bine situaţi decât anul trecut. Avem nevoie de echipa a doua. De asta am şi discutat cu domnul primar Cătălin Flutur şi cu domnul preşedinte Macaleţi. Noi am făcut un centru de copii iar grupele de juniori A şi B ale FC Botoşani sunt formate din jucătorii de la Liceul Sportiv şi Clubul Sportiv Şcolar. Problema este că un copil de 18-19 ani nu este pregătit pentru Liga I şi pleacă la muncă în Spania. Având echipa a doua, îi ţinem pe cei mai buni, mai aducem din ţară jucători tineri. Am avut talente pe care le-am pierdut pentru că nu aveau unde să joace. În momentul acesta, avem vreo patru fotbalişti împrumutaţi, Cornel Şfaiţer mai are câţiva copii pe care îi urmăreşte. Urmează să pregătim un buget pentru Liga a III-a şi pe care să-l discutăm săptămâna viitoare”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )