Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 3-0 – VICTORIE LA PAS – GALERIE FOTO

Published

on

fc bt - voluntari (0)

După victoria în faţa formaţiei ASA Tg. Mureş, FC Botoşani încearcă să învingă şi pe FC Voluntari pentru a rămâne în lupta pentru primul loc al play-out-ului. Oaspeţii vin cu un nou antrenor. Claudiu Niculescu a semnat în urmă cu câteva zile cu ilfovenii iar astăzi va fi pe banca acestora.

Cele două echipe au început prudent partida şi în primele 15 minute nu au riscat absolut deloc. Deşi obişnuia ca în debutul partidelor să pună presiune pe adversar, de această dată, Leo Grozavu a schimbat strategia şi pare mai preocupat să nu primească gol. În minutul 25, Roman scapă pe contraatac, îi pasează lui Golofca care rămâne singur cu portarul ilfovenilor şi îl execută pe acesta cu un şut din marginea careului. FC Botoşani rămâne în ofensivă după deschiderea şi încearcă să marcheze şi golul doi dar Roman trimite peste poartă din marginea careului. Moruţan îşi încearcă şi el şutul de la 20 de metri dar trimite peste poarta celor de la Voluntari. Prima şansă de gol a oaspeţilor vine în minutul 44 când Voduţ şutează puţin peste poarta apărată de Cobrea.

Repriza secundă începe cu o fază controversată. marinescu îl loveşte cu cotul pe Vaşvari dar arbitrul Marius Avram nu dictează nici măcar fault. Cu un avantaj la limită, elevii lui Grozavu nu mai forţează şi încearcă să ţină cât mai mult de minge în timp ce ilfovenii se apără pe două linii şi speră să aibă şansa de a scăpa pe contraatac şi de a marca.

În minutul 67, oaspeţii au rămas în zece oameni. Deac, intrat pe teren în minutul 58, îl faultează pe Bordeianu la mijlocul terenului şi vede direct cartonaş roşu. În minutul 70, Roman pătrunde în careu, este împins iar Marius Avram dictează penalty pentru FC Botoşani. Gabi Vaşvari execută şi marchează iar din minutul 72 FC Botoşani conduce cu 2-0. În minutul 80, FC Botoşani este aproape de golul trei. Roman centrează dar Elek nu reuşeşte să împingă mingea în poartă. Un minut mai târziu Lorand Fulop avea să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor. Scăpat din marcaj de fundaşii ilfoveni, Fulop a marcat cu un lob peste portarul oaspeţilor.

În minutul 87, Bordeianu şutează de la 20 de metri dar mingea trece puţin pe lângă poarta celor de la Voluntari. Partida s-a încheiat cu victoria botoşănenilor care pregătesc de derbyul Moldovei cu CSM Poli Iaşi.

fc bt - voluntari (22)

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Cucu, Burcă, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Roman, Moruţan (55 L. Fulop), Golofca (87 L. Buş) – Kuku (77 Elek)

  • Rezerve: Avram, Elek, L. Buş, Tincu, L. Fulop, Popovici, Endrick

FC Voluntari: Gavrilaş – Filipov, Balaur, Hrvoje, Acsinte – Marinescu (77 Tabacariu), Novac, Căpăţână – Popadiuc, Voduţ (74 Bălan), Ivanovici (58 Deac)

  • Rezerve: Balauru, Maftei, Cazan, Tabacariu, A. Ionescu, Deac, Bălan

Arbitri: Marius Avram (Bucureşti) – Iulian Radu (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov)

  • Observatori: Viorel Anghelinei (Galaţi), Florin Hîncu (Braşov)
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )