Connect with us
banner ad

Sanatate

Anchetă la Mavromati după ce un medic s-a supărat că a fost trezit din somn de o pacientă

Published

on

neurologie spital

E din nou ancheta interna la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani, dupa ce o femeie a reclamat ca o doctorita, care era de garda s-a enervat pentru ca a fost trezita, dupa miezul noptii ca sa vada un pacient.

Revoltata botosaneanca a postat un mesaj pe o retea de socializare. Acesta a spus ca mamei sale i s-a facut o perfuzie in urgenta, iar cand a ajuns in sectia de neurologie, doctorita care era de garda, si anume Ludmila Ghimpu, s-ar fi suparat ca a fost trezita din somn dupa 1 noaptea. Conducerea spitalului s-a autosesizat in aceasta privinta, intrucat femeia nu a depus in scris o plangere la spital.

“Garda unui medic incepe la ora 14:00 si se termina la ora 08:00 dimineata. Pe langa partea de garda medicul mai defasoara activitate de 8 ore inainte de a intra in garda si inca 8 ore dupa ce termina garda. Legislatia nu restrictioneaza faptul ca medicul poate sa doarma in garda, in schimb asistentii, infirmierii aflati in activitate in program de 8 ore nu au voie sa doarma. Legat de ceea ce a aparut pe reteaua de socializare nu pot sa comentez nimic in acest moment pana cand spitalul nu va face investigatie proprie fata de ce s-a intamplat si daca este adevarat”, a spus medicul Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul spitalului, un medic specialist din sectia de neurologie are salariul net de baza de 3.727 de lei, iar cu tot cu garzi poate ajunge pana la 8.943 de lei.

facebook ps medic

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )