Connect with us

Sport

Moruţan este netransferabil. VEZI ce spune Valeriu Iftime despre oferta lui Becali şi despre ceilalţi jucători de la Botoşani care sunt monitorizaţi

Published

on

juniori-fc-botosani-lps-bacau-morutan-6

FC Botoşani are cel puţin patru jucători care sunt monitorizaţi de scouterii unor echipe din alte campionate. Aceşti scouteri au venit la mai multe meciuri ale echipei antrenate de Leo Grozavu iar în vară ar putea apărea câteva oferte foarte tentante.

Cel mai căutat jucător de la FC Botoşani este Olimpiu Moruţan, un fotbalist care încă nu a împlinit 18 ani dar care are calităţi foarte bune. Înainte de a ajunge la Botoşani, Moruţan a fost ofertat de Viitorul, Steaua şi Dinamo dar a ales să lucreze cu Leo Grozavu. Recent, Gigi Becali şi-a manifestat interesul să-l transfere pe Moruţan la FC SB.

“A fost discuţie despre Moruţan dar nu a fost o negociere cu Steaua. Ne-au întrebat de el. Moruţan are un potenţial extraordinar, are un mic CV pentru că de la juniori se spune că va fi un mare talent. La momentul acesta nu este un subiect de interes pentru mine şi nu discutăm de vânzarea lui. Şi pe mine m-au întrebat vreo doi de Moruţan. Olimpiu rămâne la Botoşani până devine un fotbalist bun de liga I. Dacă va juca până la finalul campionatului, dă câteva goluri şi va fi numărul 10 pe care îl căutăm noi, în vară poate fi o negociere. Eu nu cred că el va pleca în vara asta de la Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

“Dacă ar fi să plece afară este un preţ iar în ţară doar Steaua poate să dea bani. Nimeni nu mai dă bani în România. Cine îţi dă un milion de euro pe un jucător de 18 ani? Steaua a mai cumpărat jucători tineri, l-au luat pe Denis Man de la Arad. Ei au început să vândă bine, au şi un sistem de impresari buni, au conexiuni în afară iar unii jucători vânduţi au confirmat. Noi suntem conştienţi că nu vom vinde niciodată jucători la fel de bine ca Steaua. Este altă piaţă, alt nivel”, a mai spus Iftime.

La ora actuală, mai mulţi jucători de la FC Botoşani sunt monitorizaţi de către cluburi din străinătate. În afara lui Moruţan care este în atenţia cluburilor din Olanda şi Germania, alţi trei jucători ar putea fi transferaţi în vară. Este vorba de Lorand Fulop, Burcă şi Miron.

“Au fost scouteri din Ungaria să-l vadă pe Fulop, de la echipa unde joacă Istvan. Au fost oameni să-l vadă pe George Miron. Sunt oameni care îl urmăresc pe Burcă. Noi începem să generăm un pic de încredere şi deja se vorbeşte că Botoşaniul vinde jucători care confirmă”, a precizat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad