Connect with us
banner ad

Economic

Ambasadorul Americii a vizitat cea mai importantă companie din Botoşani

Published

on

hans klemm ambasdor sua foto rra

Hans Klemm, ambasadorul Americii în România a sosit în Botoşani iar în această după amiază a vizitat cea mai importantă companie din judeţ, companie care are parteneriate cu firme mari din Statele Unite.

Hans Klemm a ajuns la sediul companiei Elsaco în jurul orei 16.00. Deşi vizita era programată să dureze 45 de minute, ambasadorul Americii a stat aproape o oră şi jumătate la discuţii. Acesta a vizitat sediul Elsaco după care a asistat la o scurtă prezentare a companiei iar apoi au urmat discuţii despre business şi posibilităţi de colaborare între firmele româneşti şi cele americane.

ItronCompania Elsaco este pe piaţa din România de la începutul anilor ‘90 iar de aproximativ 20 de ani are o colaborare cu compania americană Itron, liderul mondial în domeniul soluţiilor de contorizare și al transmiterii de date. Mai nou, Vestra, una dintre firmele grupului Elsaco, are un parteneriat cu compania americană Rockwell Automation, lider mondial în domeniul automatizărilor industrial. În urma acestor parteneriate între grupul de firme Elsaco şi giganţii Itron şi Rockwell au fost montate peste 50.000 de contoare de apă cu transmisie radio în România.

elsaco

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )