Connect with us
banner ad

Sport

Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FC Botoşani. Şfaiţer: “Până în vară nu pleacă. Este monitorizat de echipe din Olanda şi Germania”

Published

on

becali-foto-sport-ro

Gigi Becali vrea un nou jucător de la FC Botoşani. După ce i-a ratat pe Martinus Quenten, Michael Ngadeu sau Gonzalo Cabrera, Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la FC Botoşani. Patronul FC SB a făcut deja o ofertă pentru fotbalistul botoşănean.

Olimpiu Moruţan încă nu a împlinit 18 ani dar a devenit cel mai căutat jucător din lotul FC Botoşani. Mai mulţi scouteri de la echipe din campionate puternice îl monitorizează iar de curând Gigi Becali a făcut o ofertă pentru fotbalistul botoşănean.

juniori-fc-botosani-lps-bacau-morutan-6

“Am discutat cu domnul Becali, el a făcut o ofertă care deocamdată nu e acceptată de Botoşani. Negocierile rămân deschise. Sunt şi alte echipe interesate, chiar la meciul cu Târgu Mureş au venit scouteri din Olanda să îl urmărească”, a declarat Florin Vulturar pentru Digi Sport.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că în momentul de faţă nu negociază cu nimeni transferul lui Moruţan şi că primele discuţii vor fi la finalul sezonului. “Moruţan este un copil de mare viitor dar trebuie să avem grijă de el. Sunt mulţi care au întrebat de el, este monitorizat de scouteri din Olanda şi Germania. Am vorbit cu el chiar după meciul cu Tg. Mureş şi i-am spus să se pregătească în continuare foarte bine pentru că are şansa să ajungă la echipe importante din Europa. Din punctul meu de vedere, Moruţan ar mai avea nevoie de încă un an la FC Botoşani în care să joace meci de meci şi apoi poate pleca într-un campionat mai puternic”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )