Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 2-0. Leo Grozavu: “Dacă eram mai atenţi, puteam şi mai mult” VIDEO

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu este mulţumit după victoria în faţa formaţiei ASA Tg. Mureş, mai ales că a început partida cu doi jucători tineri la mijlocul terenului. El intenţionează să le ofere mai multe şanse jucătorilor care nu prea au evoluat până acum dar care se pregătesc foarte bine şi în felul acesta poate vedea pe cine se va baza şi în următorul sezon.

“O victorie meritată. Primele 30 de minute mai grele, am intrat mai greu în joc, ne-am precipitat, poate şi datorită faptului că am avut la mijloc doi jucători cu mai puţină experienţă. Nu am avut răbdare. În ultimele 15 minute am fost agresivi, am pus presiune, ne-am creat două ocazii mari. Am intrat foarte bine de la pauză. Am fost inspirit cu mutarea lui Buş care a pasat la gol, a scos penalty. L-am mutat pe Golofca şi a marcat. L-a 2-0 am avut controlul jocului. Dacă eram mai atenţi, puteam şi mai mult. E bine că nu am primit gol. Ne aşteaptă un campionat dificil, trebuie să legăm rezultatele ca să spulberăm orice emoţie.

Am făcut schimbări datorită faptului că jucătorii care se antrenează bine, care mi se par mie că au o formă sportivă bună, intră în echipă. La un lot de 25-26 de jucători, trebuie să le dai şansă celor care demonstrează că merită. Juncănaru mi-a arătat o formă sportivă foarte bună. Datorită lipsei de maturitate, de experienţă, a avut câteva momente în care s-a pierdut. Nu pot spune că Juncanaru a făcut un joc prost. Nu l-am schimbat că a jucat slab. Am schimbat sistemul în 4-3-3. Toată lumea trebuie să fie în priză şi cine merită să joace, joacă.

Este cineva care nu visează? Când te apuci de fotbal, îţi doreşti să ajungi la echipa naţională. Dacă nu visezi, nu poţi să ajungi la ele. E mai greu pentru mine să ajung la echipa naţională. Îmi doresc şi eu să antrenez echipe mari. De asta m-am apucat de meseria asta. Ca jucător, prima oară mi-am dorit să joc un meci în prima ligă, apoi 100 de meciuri, am vrut să joc un meci la echipa naţională. Unele vise le realizezi. Important este să crezi în ele, să te pregăteşti. Tot timpul trebuie să fii într-o competiţie, în primul rând cu tine”, a declarat Leo Grozavu la conferinţa de presă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )