Connect with us

Administratie

Guvernul PSD a numit un liberal în funcţia de prefect al judeţului Botoşani

Published

on

Piata Revolutiei, primarie, prefectura, consiliu judetean (1)

Un liberal a fost numit prefect al judetului Botosani de catre guvernul PSD. Dan Slincu, unul dintre apropiatii lui Florin Turcanu, fostul presedinte PNL Botosani, a fost numit prefect al judetului Botosani.

In sedinta de ieri, guvernul PSD-ALDE a emis mai multe hotarari privind schimbarea din functii a prefectilor si subprefectilor din mai multe judete ale tarii. Printre cei vizati a fost si Dan Nechifor, prefectul judetului Botosani, care a fost numit in functie de catre fostul guvern tehnocrat. In locul lui Nechifor a fost numit liberalul Dan Slincu, directorul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Decizia de a numi un fost membru PNL in functia de prefect al judetului Botosani a starnit deja nemultumirea mai multor social democrati. Unul dintre acestia este Costica Macaleti, presedintele Organizatiei municipale PSD si totodata presedintele Consiliului Judetean Botosani. Acesta il sustinea pe Dorin Birta pentru functia de prefect dar pana la urma castig de cauza a avut Doina Federovici, presedintele Organizatiei Judetene PSD care l-a propus Dan Slincu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad