Connect with us

Administratie

Flutur: “Este incredibil. Sunt foarte mulţi filozofi în primărie. Înainte se făcea treabă”

Published

on

catalin flutur

Angajatii primariei nu mai vor sa faca treaba. Asta sustine primarul Catalin Flutur care a mai declarat ca in momentul de fata sunt foarte multi filozofi in primarie si ca se face mai putina treaba.

Primarul Catalin Flutur este nemultumit de atitudinea pe care o au angajatii primariei. Daca in primele doua mandate ale sale de primar, colaborarea cu angajatii institutiei era una buna si s-a reusit implementarea mai multor proiecte, acum lucrurile s-au schimbat. Edilul sustine ca sunt foarte multi filozofi in cadrul primariei care au tot felul de pareri dar care nu isi fac treaba asa cum s-a intamplat in perioada 2004-2012.

Unul dintre exemple este fasia dintre linia de trambai si asfalt. Angajatii primariei spun ca ar trebui sa inclouiasca pavelele cei de la Eltrans iar conducerea societatii de transport paseaza responsabilitatea catre primarie.

“Am descoperit o mare problemă. A cui este bucătica de lângă şina de tramvai. Cei din primărie spun că e a Eltransului iar cei de la Eltrans spun că au numai şina. Este incredibil. La orice, sunt discuţii. Sunt foarte mulţi filozofi în moment ăsta în primărie. Au devenit filozofi… înainte se făcea treabă. Că Eltransul nu are o firmă specializată cu care să lucreze… Da de ce nu a făcut un contract cu o firmă specializată. 95% din buget înseamnă subvenţia de la noi”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad