Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 2-0 Golofca şi Vaşvari aduc prima victorie din play-out GALERIE FOTO

Published

on

fc bt-asa tg mures gol

FC Botosani şi ASA Tg. Mureş se întâlnesc în această seară pe stadionul Municipal. Echipa lui Leo Grozavu este favorită în această partidă dar Ionuţ Chirilă, noul antrenor de la Tg. Mureş, îşi propune să obţină trei puncte şi speră să-şi salveze echipa de la retrogradare.

FC Botoşani începe în atac dar prima ocazie mare de gol aparţine oaspeţilor. În minutul 5, Emil Dică rămâne singur cu Cobrea dar şutează peste poartă din şase metri. ASA Tg. Mureş echilibrează jocul iar elevii lui Ionuţ Chirilă arată că vor mai mult de un punct pe Municipal.

Mihai Roman îşi aduce aminte că este cel mai experimentat jucător botoşănean, şutează din marginea careului dar Pap respinge. În minutul 40, FC Botoşani îşi trece în cont prima ocazie mare. Moruţan pătrunde pe stânga, centrează pe jos dar Roman are o execuţie slabă.

Un minut mai târziu, acelaşi Roman şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poartă. În minutul 42, Mureşan îl loveşte intenţionat pe Moruţan dar primeşte doar cartonaş galben. Cu două minute înaintea pauzei, Roman rămâne singur cu portarul oaspeţilor dar nici de această dată nu reuşeşte să marcheze.

Leo Grozavu face prima schimbare la pauză. Îl scoate pe Juncanaru şi îl introduce pe Laurenţiu Buş. În minutul 49, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului prin Cătălin Golofca.

În minutul 64, Buş are şansa golului dar un fundaş al oaspeţilor scoate din faţa porţii. Un minut mai târziu Elek cade în careu dar arbitrul Florin Marcu refuză să dicteze penalty pentru FC Botoşani. În minutul 58, Buş pătrunde în careu iar de această dată arbitrul aracă punctul cu var. Gabi Vaşvari execută şi marchează iar din minutul 60, FC Botoşani conducea cu 2-0.

În minutul 75 Roman rămâne singur cu Pap dar nici de această dată nu reuşeşte să marcheze. ASA Tg. Mureş are şansa de a marca în minutul 79 dar Ciolacu trimite în bară. În minutul 80 Rus are o intrare criminală la Muşat dar primeşte doar galben.

Pe finalul partidei oaspeţii au încercat să forţeze marcarea golului de onoare dar FC Botoşani se impune cu 2-0 şi bifează prima victorie din play-out.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Cucu, Burcă, Muşat – Vaşvari, Juncanaru (46 L. Buş) – Roman, Moruţan, Golofca (74 Bordeianu) – Elek (60 Kuku)

  • Rezerve: Albuţ, Cârtocea, Buş, Kuku, Tincu, Bordeianu, L. Fulop

ASA Tg. Mureş: Pap – Velayos, Rougkalas, M. Constantin, Nicoliţă – Mureşan, Gorobsov – Rus, E. Dică (55 Petra), Andre – Bâtfoi (71 Ciolacu)

  • Rezerve: Moga, Dulap, Ciolacu, Dumbrăvean, Petra, Candrea, Ferfelea

Arbitri: Florin Marcu (Bihor) – Vlad Bârleanu (Bucureşti), Gabriel Stroe (Argeş)

Observatori: Ion Catoi (Bucureşti), Sorin Boca (Iaşi)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad