Connect with us

Administratie

Tehnic Asist întârzie să repare gropile din Botoşani. Flutur: “Tot găsesc câte ceva ca să nu lucreze”

Published

on

tehnic asist (1)

Tehnic Asist a câştigat în mandatul fostului primar Ovidiu Portariuc, contractul pentru întreţinerea străzilor din municipiul Botoşani. Din nefericire pentru locuitorii municipiului, firma cu sediul în Cătămărăşti, nu s-a grăbit să intervină pe străzile din municipiu care sunt pline de gropi.

Primarul Cătălin Flutur susţine că reprezentanţii firmei Tehnic Asist caută tot felul de motive pentru a nu lucra. În opinia edilului, angajaţii firmei Tehnic Asist ar fi trebuit să înceapă plămbarea gropilor din municipiul Botoşani încă de acum trei săptămâni.

“Firma care a câştigat licitaţia pentru reparaţia străzilor, dintr-o dată, anul ăsta şi-a dat seama că sunt nişte chestii în contract pe care primăria nu le-a respectat. Tot găsesc câte ceva ca să nu lucreze. Dintr-o dată este un contract cu lacune. Dar anul trecut nu era cu lacune? Ba mai mult este o doamnă director acolo care este şi enervată, cum adică îndrăznim noi să-i spunem să facă lucrările în oraş. Trebuiau să intervină de acum trei săptămâni”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad