Connect with us

Evenimente

Cerşetoriii din Suceava s-au mutat în Botoşani

Published

on

cersetor

Odată cu venirea primăverii şi încălzirea atmosferei, pe raza municipiului Botoşani au apărut persoanele, care apelează în mod repetat la mila publicului. Prin pieţe, parcuri, intersecţii, pietonale şi chiar în sfintele biserici, îi găsim la „datorie”.

Poliţia Locală Botoşani a întocmit o hartă a zonelor cu persoanele, care apte de muncă apelează în mod repetat la mila publică, fiind identificate un număr de 67 persoane apte de muncă, cu vârste de la 19 şi până la 60 de ani, unele cu pensii pe caz de boală, ajutor social sau indemnizaţie de însoţitor, care mizau pe naivitatea trecătorilor.

Astfel ca în fiecare an, municipiul Botoşani a devenit eldorado Moldovei, unde cerşetori din Suceava şi nu numai, poposesc pentru rotunjirea veniturilor.

Câteva cazuri mai deosebite ar fi :

1.  Numita B. Anca de 22 ani, din Preuteşti Suceava,  care fiind însărcinată şi folosindu-se de minorul S. Andreea, luat cu „împrumut” pentru a impresiona cetăţenii municipiului, a fost găsită la cerşit pe Calea Naţională 66. Ploaia din acea zi a fost simbol de belşug pentru ea, dar nu si pentru minorul în vârstă de 1 an si 6 luni, care înfrigurat contribuia la rotunjirea veniturilor.

2. Numitul B. Pintili în vârstă de 46 ani din Liteni Suceava, care după lucrurile găsite asupra lui, un telefon de top şi truda muncii de cerşit în decurs de doua ore 235 lei, arată generozitatea botoşanenilor.

3. Numita M. Livica din Câmpulung Moldovenesc, pare a fi rokeriţă tunsă 0, ca naivii să o creadă bolnavă de cancer, în schimb fizicul arata că mai are un pic şi plesneşte de bine. Sumele de bani arată încă odată că mâna întinsă care spune o poveste primeşte ceva, pe str. Marchian reuşind să adune 302 lei.

4. Numitul G. Alexandru-Iulian în vârstă de 21 ani din Gura Humorului, era afectat spunând ca se întoarce de la înmormântarearegretatei artiste M. Ciuculeteşi în parcul junior acumulase deja 107 lei

Pentru toate situaţiile au fost sancţionaţi cu 200 lei amendă şi îndepărtaţi din zona.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad