Connect with us

Evenimente

Individ prins în timp ce devasta un modul al Asociaţiei Happy. Vroia să fure obiectele, să le vândă şi să aibă bani de băutură

Published

on

politia locala

Aflaţi în misiune de patrulare în zona bisericii Rosetti din municipiu, în dimineaţa zilei de 25.03.2017, echipajul mobil al Poliţiei locale Botoşani, a surprins pe numitul L. Corneliu , în vârstă de 55 ani , fără domiciliu stabil, distrugând un modul din zonă bulevardului M. Eminescu.

La ora 06.30, era în plină activitate şi lovea cu sete  în containerul destinat persoanelor nevoiaşe, unde  Fundaţia Happy, prin persoanele cu suflet colectează alimente, haine, jucării şi tot ceea ce poate fi de folos unei familii necăjite.

Pentru faptele sale a fost condus la sediul instituţiei, pentru identificare şi justificare a gestului său.

Scopul acţiunii negândite, nu era pentru a se îmbrăca, sau pentru găsi ceva de mâncare, sau pentru a da o jucărică nepoţilor săi. Obiectivul era unul clar, vânzarea de produse şi cumpărarea unei băuturi.

Trist este faptul ca la acea ora a dimineţii erau trecători, cetăţeni de bine, cum ne place să spunem, dar niciunul nu a găsit momentul să dea un telefon la poliţie, sau efectiv să intervină pentru a potoli poftă de a distruge.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad