Connect with us

Administratie

30.000 de lei alocaţi pentru aniversarea a 40 de ani de la înfiinţarea Muzeului Judeţean

Published

on

muzeu judetean

Muzeul Judeţean Botoşani va împlini în luna octombrie 40 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca patru decenii de existenţă, conducerea muzeului a solicitat alocarea a 30.000 de lei din bugetul judeţului, în vederea organizării unor manifestări.

Consilierul judeţean Mirela Saucă a făcut un amendament la proiectul de buget al CJ-ului prin care a solicitat alocarea sumei de 30.000 de lei pentru Muzeul Judeţean. Mai mult, directorul Muzeului Judeţean Botoşani a propus conducerii Consiliului Judeţean ca şedinţa din luna octombrie să fie organizată în clădirea muzeului, clădire monument istoric realizată în 1913. Amendamentul a fost agreat de către conducerea Consiliului Judeţean Botoşani şi a fost aprobat.

„Muzeul Judeţean are un buget mic. Din păcate, o mare parte din activităţile pe care le-au propus pentru anul acesta, sunt blocate. Inclusiv lucrările la un sit arheologic de importanţă naţională. Important este să le acordăm şansa acestor oameni să-şi aniverseze aşa cum se cuvine cei 40 de ani de la înfiinţare, lucru care se va întâmpla în luna octombrie. De aceea am propus alocarea sumei de 30.000 de lei. Domnul director Aurel Melniciuc mi-a transmis că vrea să fie gazda noastră, a şedinţei Consiliului Judeţean, din luna octombrie. Cred că este absolut onorant. Acolo a fost administraţia Botoşaniului. Cred că administraţia ar trebui onorată”, a spus Mirela Saucă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad