Connect with us

Administratie

Emoţii pentru şefii şi angajaţii societăţii Urban Serv. Mâine se decide

Published

on

urbanserv sediu

Instanta va decide maine daca societatea aflata in subordinea Consiliului Local va castiga licitatia pentru colectarea deseurilor in zona patru a judetului Botosani. Aceasta zona cuprinde municipiul Botosani plus aproximativ 100 de localitati.

Urban Serv a castigat licitatia pentru colectarea deseurilor din zona patru a judetului Botosani. Firmele declarate necastigatoare au depus contestatii dar Consiliul National de Solutionare a Constestatiilor a dat castig de cauza societatii aflate in subordinea Consiliului Local Botosani. Ulterior, firmele Diasil Suceava si Rosal s-au adresat instantei. Sentinta in acest proces a fost amanata de doua ori pana acum iar la termenul de maine foarte provabil magistratii vor da verdictul.

“Deja avem două luni de când mergem din amânare în amânare. S-a mai dat un termen pe 21 martie. Sperăm că va fi termenul final iar instanţa se va pronunţa asupra constestaţiei depuse de către Diasil şi Rosal. Am purtat o primă discuţie cu reprezentanţii Ecoproces privind formalităţilor care trebuiesc îndeplinite în vederea semnării şi negocierii contractului. Se aşteaptă o decizie a instanţei iar dacă Urban Serv va rămâne câştigător, se va trece la demararea formalităţilor privind delegarea serviciului”, a declarat Simion Drelciuc, director Urban Serv.

Pana la solutionarea procesului, contractul de colectare a deseurilor pentru zona patru nu va fi semnat. Reprezentantii Urban Serv spun ca au avut discutii cu conducerea Ecoproces iar daca vor avea castig de cauza in instanta vor trece imediat la semnarea contractului. O decizie nefavorabila a instantei ar insemna o grea lovitura pentru Urban Serv care si-ar reduce volumul de activitate cu aproximativ 30% si ar trebui sa faca disponibilizari de personal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad