Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoşani 0-0. Punct obţinut la Mediaş

Published

on

gaz metan - fc bt

Leo Grozavu a început partida cu un 11 care i-a surprins până şi pe conducătorii clubului. Vaşvari, Moruţan, Laurenţiu Buş şi Kuku au rămas pe bancă iar în locul lor au intrat Bordeianu, Hergheegiu, Endrick şi Elek.

Cu această formulă inedită, FC Botoşani a fost echipa care a avut iniţiativa în debutul partidei şi care s-a instalat în jumătatea de teren adversă. Părea că FC Botoşani este echipa gazdă iar Gaz Metan era echipa oaspete. Cu toate acestea, ocaziile au lipsit la cele două porţi. În minutul 16, Elek cade în careu şi cere penalty dar arbitrul George Rădulescu lasă jocul să continue. Prima ocazie de gol i-a aparţinut lui Burcă. Fundaşul botoşănean a executat bine o lovitură liberă dar portarul gazdelor de întinde şi respinge de lângă bară. În minutul 28, botoşănenii vor din nou penalty dar nici de această dată nu primesc nimic. Gazdele îşi trec în cont prima şansă de gol abia în minutul 43 dar Creţu nu îl poate învinge pe Cobrea cu un şut de la 30 de metri.

La pauză, Leo Grozavu îl scoate pe Herghelegiu şi îl trimite în teren pe Buş dar FC Botoşani nu reuşeşte să se apropie mai mult de poarta gazdelor. În minutul 58 Sikorski pătrunde pe dreapta, şutează a colţul scurt dar Cobrea respinge. Roman şi Elek au şi ei şansa golului dar nu reuşesc să profite. Replica gazdelor vine în minutul 80 dar Lupu şutează peste poartă dintr-o poziţie bună. Ultima ocazie a partidei îi aparţine lui Burcă. Fundaşul botoşănean a executat din nou o lovitură, a trimis la colţul scurt dar Greab a respins în corner.

Partida s-a încheiat la egalitate, Gaz Metan răme lider al play-out-ului în timp ce FC Botoşani încă mai speră la primele două locuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad