Connect with us

stiri

Singurul aparat de radiologie din UPU s-a defectat. Bolnavii aglomerează serviciul din spital unde se fac aceste investigaţii

Published

on

spital aparat radiologie

Activitate ingreunata in Unitatea de Primiri Urgente Botosani, unde bolnavii care au nevoie de investigatii la aparatul radiologic sunt dirijati catre serviciul din cadrul spitalului, intrucat aparatul din urgenta s-a defectat. De cateva saptamani, tubul s-a stricat, iar in momentul de fata, reprezentantii spitalului fac demersuri pentru a rezolva problema.

Pacientii care ajung aici si care necesita efectuarea unei radiografii sunt trimisi pe sectia din unitatea spitaliceasca. Numai ca, spun medicii, daca pana acum aveau un rezultat in cateva minute, acum asteapta si o ora pana pot pune un diagnostic.

“Dupa 17 ani de folosire intensa, tubul de la aparatul radiologic a cedat. Ne-am adresat imediat conducerii spitalului care a promis ca o sa ne ajute pentru a achizitiona cat mai repede aceasta piesa care are o valoare destul de mare. Obligatoriu trebuie urmati anumiti pasi legali pentru a achizitiona aceasta piesa, dar speram ca acest lucru va avea loc cat mai curand. Pacientii care ajung la noi si au nevoie de astfel de investigatii sunt dirigati catre serviciul de Radiologie al spitalului, acolo vor fi interpretate si filmele, iar pacientii se vor intoarce cu rezultatul pentru a putea pune un diagnostic corect. Doresc sa multumesc celor din serviciului de Radiologie al spitalului care ne ajuta pentru a putea rezolva acest neajuns, stim ca ii aglomeram, dar speram sa rezolvam situatia cat mai repede”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU-SMURD.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad