Connect with us

stiri

Zeci de proiecte depuse de Primăria Botoşani pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Flutur: “Nu am aşteptări foarte mari”

Published

on

catalin flutur

Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) reprezintă una din puţinele oportunităţi ale autorităţilor locale de a realize investiţii în acest an. Bugetele locale sunt insuficiente pentru plata salariilor şi funcţionare iar fondurile europene încă nu sunt accesibile guvernele Ponta, Cioloş şi acum Grindeanu nu au fost în stare să le deblocheze.

În condiţiile în care primăriile nu au prea multe oportunităţi de a accesa fonduri, bătălia va fi foarte mare pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Aproape toţi primarii din judeţul Botoşani au depus proiecte şi îşi pun mari speranţe. Nu a făcut excepţia nici Primăria Botoşani. Edilul Cătălin Flutur spune că s-au depus zeci de proiecte, în special pentru drumuri şi reabilitări de şcoli.

“Am depus şi noi vreo 30-40 de proiecte pe acest PNDL. Dacă nu mai avem bani de dezvoltare, încercăm să accesăm aceste proiecte. Se spune că vor fi finanţate 5000 de proiecte. Împărţim 5000 de proiecte la 42 de judeţe şi apoi la 78 de localităţi cum e la noi. Nu am aşteptări foarte mari. De la Consiliul Judeţean am primit mai puţin de jumătate decât anul trecut”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad