Connect with us

stiri

Licitaţie repetată la Teatrul Eminescu. Nicio firmă nu este interesată

Published

on

teatrul eminescu

Primăria municipiului Botoşani a organizat până acum două licitaţii pentru reproiectarea clădirii Teatrului Mihai Eminescu dar nicio firmă nu s-a arătat interesată. Primarul Cătălin Flutur susţine că va avea o nouă tentativă în perioada imediat următoare deoarece fără acest proiect nu se pot demara procedurile pentru accesarea de fonduri.

Primăria municipiului Botoşani a avut la dispoziţie o finanţare europeană pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu dar a pierdut aproximativ patru milioane de euro din vina fostului executiv. Între timp, s-au identificat două surse de finanţare, fie prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fie prin Compania Naţională de Investiţii. Pentru a demara procedurile privind accesarea fondurilor, trebuie realizat un proiect în urma căruia se va şti suma necesară lucrărilor de consolidare şi reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu.

“Am avut a doua licitaţie săptămâna trecută şi nu s-a prezentat nimeni. Este o problemă cu aceste achiziţii publice. Mie îmi trebuie cât mai repede să fac această documentaţie pentru a identifica suma pe care să o transmitem la PNDL ori Companiei Naţionale de Investiţii. Vom relua procedura. Poate vrea cineva să câştige nişte bani”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad