Connect with us
banner ad

stiri

Licitaţie repetată la Teatrul Eminescu. Nicio firmă nu este interesată

Published

on

teatrul eminescu

Primăria municipiului Botoşani a organizat până acum două licitaţii pentru reproiectarea clădirii Teatrului Mihai Eminescu dar nicio firmă nu s-a arătat interesată. Primarul Cătălin Flutur susţine că va avea o nouă tentativă în perioada imediat următoare deoarece fără acest proiect nu se pot demara procedurile pentru accesarea de fonduri.

Primăria municipiului Botoşani a avut la dispoziţie o finanţare europeană pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu dar a pierdut aproximativ patru milioane de euro din vina fostului executiv. Între timp, s-au identificat două surse de finanţare, fie prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fie prin Compania Naţională de Investiţii. Pentru a demara procedurile privind accesarea fondurilor, trebuie realizat un proiect în urma căruia se va şti suma necesară lucrărilor de consolidare şi reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu.

“Am avut a doua licitaţie săptămâna trecută şi nu s-a prezentat nimeni. Este o problemă cu aceste achiziţii publice. Mie îmi trebuie cât mai repede să fac această documentaţie pentru a identifica suma pe care să o transmitem la PNDL ori Companiei Naţionale de Investiţii. Vom relua procedura. Poate vrea cineva să câştige nişte bani”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )